Με τη Ματιά του Δημήτρη (18 Μαϊου 2018)

Με τη Ματιά του Δημήτρη (18 Μαϊου 2018)
kouptsidis dim 18a1 Ήρθε η ώρα της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ !!!Περιμέναμε υπομονετικά και στωικά...
Η αλήθεια είναι πάντα μια...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για τον τόπο μας, που τόσο αγαπάμε... Κοιτάμε μόνο μπροστά...
ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!
Έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook o π.Δήμαρχος & Νομάρχης Δημοσθένης Κουπτσίδης δίνοντας τη Δική του Απάντηση σε όσους τα τελευταία χρόνια τον πολέμησαν με μίσος και δικαιώθηκε μετά το Απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.
2 Στην Κοζάνη βρέθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ όπου παραβρέθηκαν στην Συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και αναφέρθηκαν στο «Κλεισθένης 1», τονίζοντας ότι είναι μια μεταρρύθμιση που αποτελεί απορύθμιση.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία αυτοδιοικητικών και βουλευτών όπου παρουσιάστηκαν οι προτάσεις της ΝΔ για την Αυτοδιοίκηση.
Από τα Γρεβενά στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Γιάτσιος, η Δημοτική Σύμβουλος π.Αντιδήμαρχος & π.Αντινομάρχης Κατερίνα Πέτρου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Μπουρέλλας και Απόστολος Τσένης καθώς και ο πρώην βουλευτής Τιμολέων Κοψαχείλης.
simandrakos kozani3 Προεδρεύοντος του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών Ευάγγελου Σημανδράκου, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2018.
Πάντως να σημειωθεί ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, συνεχίζει τις επαφές του με στελέχη και αυτοδιοικητικούς στο Δήμο Κοζάνης αφού στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές θα είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης. Ήδη ετοιμάζεται ένα Δυνατό Ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους. Εκεί που όλοι περίμεναν τον Βαγγέλη να χτυπιέται με τον Θεόδωρο για την ΖΕΠ, αφου οι σχέσεις τους δεν ήταν καθόλου καλές την τελευταία περίοδο, τώρα οι καλές γλώσσες, λένε ότι ομαλοποιήθηκαν και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών θα μετακομίσει στην Πλατεία Νίκης 1 στην Κοζάνη.
4 Έντονη είναι την τελευταία περίοδο η παρουσία σε εκδηλώσεις αλλά και οι παρεμβάσεις του στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Γιάτσιου. Ο κ.Γιάτσιος που δεν αποκλείει και το 2019 να είναι ξανά Υποψήφιος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αφου και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις κέρδισε τις εντυπώσεις.
kanavos 175 Την επιστροφή του στον Πρώτο Βαθμό Αυτοδιοίκησης όπου θήτευσε με επιτυχία ως Αντιδήμαρχος Γρεβενών, σκέφτεται ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρεβενών και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καναβός, μετά την απόφαση του προσωπικού του φίλου, Βαγγέλη Σημανδράκου να κατέβει ως Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης. Παρότι ο κ.Καναβός έχει πολύ καλές σχέσεις με τον νυν Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη, αν κάτι δεν αλλάξει, τον βλέπουμε να επιλέγει τον Πρώτο Βαθμό Αυτοδιοίκησης.
Περιμένουμε και θα δούμε!!!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
Δημήτρης Βακρατσάς

greveniotis.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς