Facebook: Βγήκε στη δημοσιότητα κατάλογος με τα είδη αναρτήσεων που επιτρέπονται στους χρήστες

Facebook: Μια μυστική λίστα μπορούν πλέον να δουν οι χρήστες και να ξέρουν τι μπορούν να κάνουν!

To Facebook είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες στον κόσμο όπου πολλοί χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν, να δείξουν τη δουλειά τους αλλά και να γνωρίσουν κόσμο που δεν θα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάπου αλλού.

Μετά το σκάνδαλο με τη Cambrige Analytica και τις πολύωρες καταθέσεις του ιδρυτή, Μάρκ Ζούκερμπεργκ στο Κογκρέσο, η εταιρεία προχώρησε σε ένα ακόμη βήμα και αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα μακροσκελές έγγραφο όπου μέσα σε αυτό αναφέρονται όλα όσα μπορεί να κάνει ένας χρήστης με τις αναρτήσεις του. Μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά το έγγραφο που αναφέρεται με λεπτομέρειες στους κανόνες που τίθονται για τις αναρτήσεις, καθώς στο παρελθόν υπήρχε μόνο μια σύντομη περιγραφή για την ενημέρωση των χρηστών.

Η αντιπρόεδρος πολιτικής προϊόντων και αντιτρομοκρατίας του Facebook, Μόνικα Μπίκερτ, ανέφερε στους δημοσιογράφους πως όποιος επιθυμεί να βρίσκεται στο Facebook θα πρέπει να καταλαβαίνει ποια είναι τα όρια και πως δνε πρέπει να τα ξεπερνά με κανέναν τρόπο.

Πολλά είναι τα κράτη που έχουν στραφεί κατά του Facebook αλλά και οργανώσεις, καθώς έχουν δει πως μέσα από αυτό υπάρχει ενημέρωση για την τρομοκρατία, για βία αλλά συχνά φαινόμενα bullying.

Σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχουν αναρτήσεις που δεν επιτρέπονται σε καμία περίπτωση και δε θα γίνονται αποδεκτές από την πλατφόρμα όπως: Βίντεο που δείχνουν κανιβαλιστικές πράξεις, την αγοροπωλησία φαρμάκων, μαριχουάνας  και όπλων ,περιεχόμενο που θα δείχνει πως κάποιος έκανε χρήση φαρμάκων αλλά όχι για ιατρικούς λόγους. η εξίβρυση ανηλίκων και χυδαία σχόλια, σχόλια που αφορούν σεξουαλικά φαινόμενα που προσβάλλουν έναν άνθρωπο ,είναι κάποια από αυτά που δε γίνονται αποδεκτά.

Όσο αφορά στην είδηση ψεύτικων ειδήσεων ή αλλιώς fake news , δεν είναι προς το παρόν δεν είναι απαγορευτική η ανάρτηση τους αλλά γίνονται προσπάθειες για να ελαχιστοποιηθούν.

https://www.neolaia.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς