ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σάκης Βασιλείου : Στόχος Μας Πάντα Οι Επιτυχίες


Με την συνεργασία και την καλή δουλεία των παικτριών θα αναμένουμε πλέον,μόνο νίκες».


Ελένη Μελά

Την άνοδο της στην Β’εθνική κατηγορία πέτυχε πριν λίγες ημέρες η ομάδα του γυναικείου ποδοσφαιρικού ομίλου Καστοριάς αφού κατάφερε να νικήσει τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας μέσα στην έδρα τους και το σκόρ έληξε με 0-3. Η καστοριανή ομάδα γιόρτασε κιόλας την επιτυχία της,παρά το γεγονός ότι μετράει μόλις 20 μήνες από την σύσταση της.     Ο πρόεδρος και ιδρυτής της ομάδας Σάκης Βασιλείου εξέφρασε και από την πλευρά του την ικανοποίηση του δηλώνοντας ότι: »Η ομάδα μας κατάφερε μία νίκη η οποία ήταν αναμενόμενη.

Υπήρχαν όλες εκείνες οι απαραίτητες προδιαγραφές που έκαναν την ομάδα καλή.Καλές παίκτριες και ένας προπονητής που στάθηκε επάξια πλάι τους».

Ο πρόεδρος του ομίλου δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει και το ρόλο που έπαιξε από την πρώτη στιγμή το ομαδικό πνεύμα τονίζοντας ότι: »Τόσο οι ίδιες οι παίκτριες,όσο και οι γονείς τους αλλά και το συμβούλιο ήταν κοντά στο στόχο.Από την πρώτη στιγμή υπήρξε άριστη συνεργασία και προσπάθεια να επιλύονται άμεσα όλα τα προβλήματα που προέκυπταν».

Από εδώ και πέρα ο προγραμματισμός συνεχίζεται. »Το πρόγραμμα μας έχει βάθος πενταετίας», τόνισε ο κος Βασιλειάδης και συμπλήρωσε ότι: »Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε την ομάδα στην Β’εθνική κατηγορία.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά σιγά, χρόνο με το χρόνο θα ανεβαίνουμε σκαλί,σκαλί.Δεν βιαζόμαστε.Με την συνεργασία και την καλή δουλεία των παικτριών θα αναμένουμε πλέον,μόνο νίκες».


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)