4 λόγοι για τους οποίους ένας άντρας... απλά εξαφανίζεται

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά: Ξεκινήσατε να βγαίνετε, και ενώ περνούσατε υπέροχα, μια μέρα, απλά δε σου απαντάει σε ένα μήνυμα. Άκομψο; Σίγουρα! Άνανδρο; Ακόμα περισσότερο. Κακό; Μα φυσικά! Εσύ λοιπόν γίνεσαι έξαλλη, του στέλνεις ακόμη ένα υβριστικό και το θέμα τελειώνει εκεί. Το ίδιο βράδυ, απλά αναλύεις με τις φίλες σου τη γαιδουριά των αντρών, και πώς είναι δυνατόν να μπορεί κάποιος να φερθεί έτσι. Κι όμως μπορεί! Και το χειρότερο; Υπάρχουν κάποιοι λόγοι γι' αυτό, που ίσως να μην έχεις καν σκεφτεί. Και φταις εσύ!. Χωρίς φυσικά να το καταλαβαίνεις. Δώσε βάση.
1. Θεώρησες ότι έχετε σχέση: Βγήκατε 3 ραντεβού, μιλούσατε και λίγο στο τηλέφωνο κι εσύ, ορθώς αν μας ρωτάς, πίστεψες ότι έχετε σχέση. Και αυτό να ξέρεις βγήκε προς τα έξω! Και εκείνος πανικοβλήθηκε και κάπου εκεί έρχεται και το Silver Alert. Το να πεις Και πολλή σου πέφτω που γύρισα και να σε κοιτάξω, δεν είναι παράλογο, αλλά είναι λίγο άδικο. Δεν είναι ότι δεν του άρεσες. Απλά δεν του άρεσες τόσο ώστε να τον δεσμεύσεις.
2. Το σεξ... δεν άργησε μια μέρα: Βασικά ήρθε κατευθείαν οπότε κι αυτός έχασε το ενδιαφέρον του. Μη μας ρωτάς γιατί. Ούτε και ξέρουμε ποιος είναι ο λόγος που το παθαίνουν αυτό οι άντρες. Η περίπτωση να έρθει νωρίς το σεξ και τελικά η σχέση να συνεχιστεί, είναι να σε θέλει σαν τρελός. Κατά τ' άλλα, απλά θα προσπαθήσει να σε κάνει καβατζούλα. Λυπούμεθα.
3. Η φάση του είναι περίεργη: Για το συγκεκριμένο διατηρούμε επιφυλάξεις, διότι αν κάποιος ερωτοχτυπηθεί δεν καταλαβαίνει ούτε φάσεις ούτε τίποτα. Οπότε ναι, αν δε σε θέλει και πολύ τότε απλά θα επικαλεστεί τη φάση του η οποία μπορεί να είναι από το πιο σοβαρό γεγονός, μέχρι το πιο αστείο. Αλλά και τι να του πεις;
4. Έκανες εσύ όλη τη δουλειά: Φίλη μου έδειξες τόσο ζήλο, να τον κατακτήσεις, που εκείνος επαναπαύτηκε και πολύ απλά δεν είχε κάτι άλλο να κάνει. Σε περίπτωση δηλαδή που ο συγκεκριμένος είναι άντρας-κυνηγός, μάλλον ξενέρωσε. Αν έχεις πέσει σε τεμπελάκο, υπάρχει πιθανότητα και να σε παντρευτεί.
/ queen.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς