ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Στιγμιότυπα από τον αγώνα προ παίδων για την 13η αγωνιστική του προπαιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Καστοριάς (Βίντεο)

ΑΟ Κάστωρ-Γραμμοχώρια 2-2
 Στιγμιότυπα  από τον αγώνα προ παίδων  για την 13η αγωνιστική του προπαιδικού πρωταθλήματος   ΕΠΣ Καστοριάς. 21-4-2018  γήπεδο Κάστωρα. 


Ισόπαλη με 2-2  έληξε η αναμέτρηση  ανάμεσα σε Κάστωρα και Γραμοχώρια  με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ποιοτικό   ποδόσφαιρο.Πολύ καλή κυκλοφορία είχε στο πρώτο ημίχρονο ο Κάστωρ αλλά η αστοχία στις τελικές και ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα εφερε τις ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 0-0. Το σκόρ άνοιξε ο Πρωτόγερος Ι. ύστερα από  όμορφη ατομική μάχη με την άμυνα . Τα Γραμμοχώρια ισοφάρισαν ύστερα από εκπληκτικό εύστοχο φάουλ   από το την γωνία του κόρνερ  και προηγήθηκαν λίγο αργότερα με 1-2  ύστερα από σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι πίεζαν μέχρι το τέλος  για την ισοφάριση όπου την πέτυχε ο Προδρομίδης με όμορφο πλασέ ύστερα από κόρνερ. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα το δοκάρι σταμάτησε ενέργεια του  Πρωτόγερου Κ.  και έτσι  οι δυο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.
 Κρόνος -ΑΟ Κάστωρ 5-1

Στιγμιότυπα  από τον αγώνα παίδων για την 11η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος   ΕΠΣ Καστοριάς. 22-4-2018  γήπεδο Κολοκυνθούς.



Ο Κρόνος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε  με γκολ του Κυριζάκη αλλά λίγο αργότερα ο Μαλεγκάνος έφερε το παιχνίδι στα ίσια ύστερα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι που έκανε ο Παπαχρήστου ο οποίος επεβλήθη με κόκκινη κάρτα.  Παρόλο που  ο Κρόνος έπαιζε με δέκα παίχτες ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκε μπροστά στο σκόρ  στο 53 με τον Στρυμπώνη.Λίγο αργότερα ο Νικολάου με απευθείας εύστοχο χτύπημα  φάουλ έγραψε το 3-1.Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα σκόραραν οι Παύλου και Καλαπούτης γράφοντας το τελικό 5-1 και  τον Κρόνο να βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς