«Σύντομα θα μάθουν άσχημα μαντάτα για τον Ιβάν Σαββίδη»!-Τι αποκάλυψε ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ;

Τι αποκάλυψε ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ;

Η συγνώμη του Ιβάν, η στάση της ΑΕΚ που σε… βγάζει από τα ρούχα σου, το πολιτικό λόμπι, το κανάλι του Αλαφούζου και τα… άσχημα μαντάτα που έρχονται!

Αφού είδαμε το πώς αναπτύσσεται η επιχειρηματολογία της ΑΕΚ αλλά και του παραδοσιακού πολιτικού λόμπι της χώρας μας, ήρθε η ώρα να πούμε και εμείς τα δικά μας. Γιατί αν θέλετε εσείς να μας τρελάνετε, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Θα επιχειρήσουμε έστω να σας τρελάνουμε εμείς.

 Χθες ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε συγνώμη από αυτούς που έπρεπε. Και ενημέρωσε πως θα συνεχίσει να παλεύει για την εξυγίανση. Στο κείμενο του ρεπορτάζ που μπήκε εδώ, αρκετά απαίδευτα ελληνόπουλα ειρωνευόντουσαν από κάτω γιατί αυτό έχουν μάθει να κάνουν.
Τα γεγονότα λοιπόν λένε πως ο Ιβάν έφερε την εξυγίανση. Το ότι τρεις ομάδες διεκδίκησαν το πρωτάθλημα που διακόπηκε τώρα, χωρίς πολλά διαιτητικά εγκλήματα, οφείλεται κυρίως στον Ιβάν. Οι άλλοι από μόνοι τους δεν θα μπορούσαν να πετύχουν τίποτα. Άρα απαίδευτα παιδάκια να μην ειρωνεύεστε αυτόν που σας δίνει την ευκαιρία να χτυπήσετε πρωτάθλημα. Πάμε παρακάτω.

Είδα τις δηλώσεις του κ. Βασιλειάδη, ο οποίος ως κλασικός Έλληνας πολιτικός περισσότερο σκέφτεται την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την αντίδραση των απέναντι, παρά την αλήθεια και την ουσία. Μίλησε για το VAR σε μία συνέντευξη που τον ρωτούσαν για τον ΠΑΟΚ και την εύνοια που είχε. Πόσο εκτός πραγματικότητας μπορεί να είναι κάποιος που ρωτά αυτό το πράγμα μετά τα όσα συνέβησαν φέτος.

O κ. Βασιλειάδης, ξέχασε να πει βέβαια πως το θέμα VAR το άνοιξε ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά τον τελικό του Βόλου. Έχοντας μάλιστα διάθεση να το χρηματοδοτήσει. Και εδώ είναι φάουλ.




Όσο για την εύνοια του ΠΑΟΚ, φάνηκε στο πως στήθηκε το έργο με τον Ολυμπιακό και το καθαρό γκολ που ακυρώθηκε απέναντι στην ΑΕΚ. Πάμε παρακάτω.

Έρχεται λέει ο εντεταλμένος της ΦΙΦΑ να μιλήσει με τον Γραμμένο και τον Βασιλειάδη μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή. Αλήθεια, για ποιο απ τα κομμάτια που έγιναν την Κυριακή;

Το κυβερνητικό αθλητικό ρεπορτάζ βγάζει πως η εικόνα με το όπλο του Ιβάν τους οδήγησε εδώ. Και που το ξέρετε; Δηλαδή το ότι ακυρώθηκε ένα γκολ στο 90λ΄χωρίς λόγο που έκρινε μισό πρωτάθλημα δεν είναι λόγος να εμφανιστεί εδώ η ΦΙΦΑ. Εννοώ βέβαια με τον τρόπο που ήρθε η ακύρωση. Ένας διαιτητής χεσμένος που σκέφτεται τα παιδιά του.

Τα παιδιά του τα σκέφτηκε όταν μπήκε ο Σαββίδης ή όταν του μπήκε η αμφιβολία από τις διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ; Την απόφαση πότε την άλλαξε; Μήπως όταν μπήκε η αμφιβολία; Ξέχωρα από το ψέμα που έγραψε στο φύλλο αγώνα, όλοι είδαμε πως μέτρησε το γκολ και μετά το πέσιμο το άλλαξε. Και αφού προκάλεσε την ζημιά στον ΠΑΟΚ έχοντας δει τη φάση, το μέτρησε. Και ξέρουμε ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας για να ξέρουμε ποιον μπορεί να φοβάται περισσότερο.

Mήπως έρχεται για να δει γιατί πέφτουν σα νεκροί προπονητές που τους βρίσκει – αν τους βρίσκει – ένα ρολό ταμειακής μηχανής;

Μήπως τελικά έρχονται για όλα μαζί;

Πως γνωρίζουν γιατί έρχεται εδώ η ΦΙΦΑ, οι… αδέκαστοι κυβερνητικοί ρεπόρτερ και στοχεύουν μόνο στον Ιβάν που του έκλεψαν πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι του;

Η διαρροή του ΠΑΟΚ είναι σωστή. Η ΑΕΚ περίμενε την απόφαση Κομίνη για να δείξει τρομοκρατημένη ή όχι; Πιστεύει κανείς πως αν δεν το μετρούσε, δεν θα έμπαινε στο γήπεδο; Στην πιο ήρεμη Τούμπα όλων των εποχών που ένας διαιτητής τίναξε το παιχνίδι στον αέρα και πάλι δεν άνοιξε μύτη, πιστεύει κανείς πως η ΑΕΚ ήταν τρομοκρατημένη; Καταλάβαμε πόσο τρομοκρατημένη ήταν από τις δηλώσεις του Κονέ μετά. Καμία σχέση.

Αυτό βέβαια που κάνουν στην ΑΕΚ με τη φάση του γκολ, είναι και αυτό που σε βγάζει από τα ρούχα σου. Παραδεχτείτε ρε πως δεν ήταν οφσάιντ. Μου βάζετε τους διάφορους να γράφουν θέματα για το πώς κατάλαβε ο Λάζαρος το οφσάιντ; Ποιο οφσάιντ σαν δεν ντρέπεστε λίγο. Πείτε είναι καθαρό το γκολ. Είναι σαν να βγω εγώ να πω πως ο Ιβάν είχε νεροπίστολο.

Η άλλη οπτική λοιπόν, είναι πως η ΑΕΚ τραμπούκισε τον Κομίνη και τον Ποντίκη και αυτό έφερε την ένταση. Τους άλλαξαν την απόφαση και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Όμως έτσι όπως έγινε το πράγμα, κανένας δεν θα πάρει το πρωτάθλημα.

Αυτή η σεζόν θα γράφει παύλα στη θέση του πρωταθλητή, γιατί αυτό αξίζει σε όλους. Παύλα μέχρι να μάθετε όλοι σας και όλοι μας να ανταγωνιζόμαστε όμορφα. Αν θέλει ο Βασιλειάδης ας το ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και ας κάνει τον τελικό του κυπέλλου. Εδώ θα είμαστε….

Η αλήθεια είναι και έχει γραφτεί ιστορία, όσο και να το παλεύετε, πως ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί για το πρωτάθλημα και ο ένας δεν κατέβηκε να παίξει – με την σκανδαλώδη διαδικασία στον πρωτοβάθμιο να ακολουθεί – και ο άλλος ακύρωσε καθαρό γκολ ποντάροντας στον φόβο των ανίκανων διαιτητών. Τραμπουκίζοντάς τους ουσιαστικά.

Αυτά είναι γεγονότα και δεν είναι διαρροές, αμπελοφιλοσοφίες και ψέματα που αραδιάζετε δεξιά κι αριστερά.

Και πάμε στη πολιτική σκηνή. Χθες έκλεισε το Μέγκα. Περίπου 420 οικογένειες στον δρόμο. Ο μόνος που έδειξε πως ενδιαφέρεται να το κρατήσει ανοιχτό ονομάζεται Ιβάν Σαββίδης. Όμως όταν πήρε το ποσοστό του, συνασπίστηκαν Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης για να τον πετάξουν έξω και να το χρεοκοπήσουν. Αυτή είναι και η διαφορά, αυτός είναι και ο λόγος που επιτίθενται στον Ιβάν. Γιατί είναι διαφορετικός.

Για το πολιτικό λόμπι ότι και να πω είναι λίγο. Να βλέπεις το κανάλι του Αλαφούζου κάθε λεπτό που περνάει και να καταλαβαίνεις γιατί αυτή η χώρα διαλύθηκε. Και είχε το θράσος ο άνθρωπος που κάθε μέρα διαλύει τον Παναθηναϊκό, να κάνει πολιτική στις πλάτες της ομάδας και κατά του Ιβάν για να παίξει παιχνιδάκια με τον Κούλη.

Το να είναι απέναντι σε δικό μας άνθρωπο ο Άδωνις, είναι παράσημο. Όπως και ο μπάσος Άδωνις, ο Λοβέρδος.

Είναι τόσο αδίστακτο αυτό το παρεάκι, ώστε στον βωμό να πείσουν πως ο Τσίπρας είναι διαπλεκόμενος, χρεώνουν τον Ιβάν που τις πρώτες δουλειές στην Ελλάδα τις έκανε μαζί τους. Και ως επιχειρηματίας, ακόμη κι αν αλλάξει η κυβέρνηση, μαζί τους θα κάνει πάλι.

Δεν υπολογίζουν την κοινωνία της Βορείου Ελλάδος, δεν υπολογίζουν τις πόλεις που ο ΠΑΟΚ είναι κινητήριος οικονομική δύναμη. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα ενισχύσουν το λόμπι τους. Απλό άλλωστε φαίνεται και διαχρονικά από τα «φυτά» που πολιτεύονται εδώ γύρω.

Στα δημοσιογραφικά δρώμενα, ο Καρπετόπουλος ήταν σοκαρισμένος, όχι όμως τόσο όσο όταν ο Σισέ έτρωγε τα σούτια στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Θωμαϊδης έβγαλε το σούπερ ηχογραφημένο που δεν έλεγε τίποτα. Το διάβαζε με θλίψη όμως, να επηρεάσει την κυρά Κούλα από το Κερατσίνι που βλέπει να της παίρνουν την πατρίδα οι Ρώσοι. Αφού της πήραν το κεφάλι οι Ελληναράδες.

Δελτία ειδήσεων με απίστευτο όγκο στο θέμα και υπερβολή στο φουλ, στημένα πρωτοσέλιδα, ταϊσμένες πένες, παντού μία υπερβολή που επιδιώκει να σε τρελάνει αν είσαι απέναντι.

Όμως επειδή είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι, θα το αντέξουμε και αυτό. Το μόνο που θα καταφέρουν, είναι να μας ενισχύσουν.

Γιατί όσο και να χτυπάν τον Ιβάν, αυτός θα μείνει εδώ. Και σύντομα θα μάθουν άσχημα μαντάτα για την μονιμοποίησή του στην Ελλάδα.

Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

sdna.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη