Τα πλάνα της οικογένειας Μπαλτίδη γα τον Απόλλωνα Πόντου


Η οικογένεια Μπαλτίδη επέστρεψε στα δρώμενα της ομάδας του Απόλλωνα Πόντου


Σα να μην πέρασε μια μέρα…  Μετά από χρόνια η οικογένεια Μπαλτίδη δραστηριοποιείται και πάλι στα κοινά του Απόλλωνα και μάλιστα δείχνει διάθεση για ενασχόληση και με τον Ερασιτέχνη.

Δεν είναι μόνο η χορηγία περί των 60.000 ευρώ περίπου στην ΠΑΕ, μέσω της στοιχηματικής εταιρίας, που εκπροσωπεί (σ.σ. Tipbet) και είχε αποκαλύψει η Metrosport, είναι και το ενδιαφέρον για τον σύλλογο γενικότερα. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, που θα προκύψει, θα έχει μάλιστα μεταξύ άλλων και πρόσωπα επιλογής Μπαλτίδη, ενώ ήδη σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Νεράντζη σχεδιάζεται το πώς ο σύλλογος θα πορευτεί για τη νέα σεζόν.


Μάλιστα οι δυο τους έδωσαν πρόσφατα το παρών στο «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών» και συμφώνησαν στο ότι η ομάδα πρέπει να στηριχθεί απ όλους ως το τέλος. Παράλληλα, σε συνεργασία με τον «Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου» έγιναν ήδη επισκέψεις σε πόλεις και χωριά της περιφέρειας προκειμένου να αναθερμανθούν οι σχέσεις με τους υπόλοιπους Απόλλωνες (μια πρωτοβουλία που βέβαια εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται). 



«Χρέος όλων η στήριξη»



 Η δραστηριοποίηση της οικογένειας Μπαλτίδη με τα του Απόλλωνα βέβαια μοιάζει και με ένα «γραμμάτιο» από το παρελθόν, ο πατέρας Τάκης έχει πολλά χρόνια στην πλάτη του ως διοικητικός παράγοντας του συλλόγου μαζί με Χάρρυ Κλυνν, Μιχάλη Κωτίδη κλπ. (και σε δύσκολα χρόνια για τον Απόλλωνα) ενώ έχει διατελέσει και προπονητής της ομάδας, ενώ ο γιος του Φώτης ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής των κοκκινόμαυρων σε δύο θητείες, από το 1988 μέχρι το 1995 και από το 1997 ως το 200, προερχόμενος από τις ακαδημίες . Ο Φώτης Μπαλτίδης δε θέλει ακόμη να πει πολλά σε ό,τι αφορά στην ενασχόλησή του με την ομάδα, παρά μόνο ότι «είναι χρέος όλων αυτή τη στιγμή να στηριχτεί η προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα». Αναμένεται η συνέντευξη Τύπου, με αφορμή και τη χορηγική συνεργασία.



metrosport.gr



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!


Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)