ΓΡΕΒΕΝΑ - Με τη ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ 17/01/2018

Με τη ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ 17/01/20181 Έντονες είναι οι Αντιδράσεις των Κατοίκων των Βεντζιών του Δήμου Γρεβενών και των Κατοίκων του Χρωμίου του  Δήμου Κοζάνης  γιατί παραμένει κλειστός από τον Σεπτέμβριο του 2016 λόγω καταστροφών από τα καιρικά φαινόμενα, ο δρόμος από Χρώμιο προς Ποντινή – Παλαιοχώρι και Δεσκάτη, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην μετακίνηση των πολιτών. Επιτέλους οι Εμπλεκόμενοι φορείς ας ασχοληθούνε σοβαρά με το Θέμα.

2 Στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 12 το Μεσημέρι η Κοπή Πίτας του Συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών Μαζί Συνεχίζουμε του Επικεφαλής Δημοσθένη Κουπτσίδη π.Δημάρχου & Νομάρχη Γρεβενών. Με ιδιαίτερο Ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε την ομιλία του Πρώην Δημάρχου Καθώς και την Συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών στελεχών που θα βρεθούν στην Εκδήλωση.

3 Ο Τζορνταν ο Γνωστός σε όλους στα Γρεβενά Ιορδάνης Καραίορδανίδης Πρόεδρος του Αστέρα Γρεβενών το έχει αποδείξει ότι είναι Δυναμικός και ότι θέλει το καταφέρνει. Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου  ο Αστέρας Γρεβενών διοργανώνει τον πρώτο ετήσιο χορό του στο Ηχοδρόμιο γιατί ο Αστέρας και οι Διοικούντες έχουν αποδείξει ότι Αγαπάνε τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.

4 Την καθιερωμένη πίτα για το νέο έτος έκοψε ο Δήμαρχος Γρεβενών παρουσία του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των υπαλλήλων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων. Πάντως από την Κοπή της Πίτας έλειπε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος καθώς και περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών. Τις επόμενες ημέρες η Στήλη θα σας αποκαλύψει περισσότερα.

Η Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή είναι με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη η Νέα Τομεάρχης της ΝΔ Στα Γρεβενά. Η κ. Αραμπατζή από τι Φαίνεται το επόμενο Διάστημα θα έχει ένα δύσκολο ρόλο όσον αφορά την Στελέχωση του Ψηφοδελτίου Του Κόμματος στην Μονοεδρική των Γρεβενών. Πολλοί οι Διεκδικητές μιας  Θέσης στο Ψηφοδέλτιο. Ο Γνωστός Δικηγόρος με μεγάλη Δυναμική   Ανδρέας Πάτσης,  ο πρώην Βουλευτής Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιάτσιος, ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Τσένης, ο Εκπαιδευτικός Χρήστος Βλαχοκώστας ενώ ακούγεται και το Όνομα μιας Γυναίκας Γιατρού από την Περιοχή της Δεσκάτης. Επίσης Δεν έχει κρύψει το Ενδιαφέρον του να συμμετέχει στο Ψηφοδέλτιο και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών περιμένει όμως να πάρει το Πράσινο Φώς.

Πολύ Σημαντική η Απόφαση της ΕΠΣ Γρεβενών και του Προέδρου Δημοσθένη Κουπτσίδη ότι οι αγώνες Α και Β κατηγορίας που έχουν ορισθεί για της 20-21/01/2018 μεταφέρονται κατά μία εβδομάδα πίσω λόγω του συλλαλητηρίου που διοργανώνεται για τη Μακεδονία μας. Μακάρι να έπαιρναν και άλλοι αυτές τις Πρωτοβουλίες.

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται να παρουσιάσει κατά την Διάρκεια Εκδήλωσης τον Απολογισμό των Δράσεων και των Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών  που έγιναν τα Τελευταία Χρόνια ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Σημανδράκος. Οι Πληροφορίες λένε ότι στην Συγκεκριμένη Εκδήλωση θα έχουμε και πολλές εκπλήξεις από την Πλευρά του κ.Σημανδράκου, ενώ το παρόν αναμένεται να δώσουν και Γνωστά Στελέχη από Πολιτικούς Χώρους και Μεγάλη Δυναμική που στηρίζουν τον Βαγγέλη Σημανδράκο.
Περισσότερα σε επόμενη Ανάρτηση

Συχνές είναι οι Επισκέψεις στα Γρεβενά του Πρώην Προέδρου της ΑΝΚΟ και π.Δημάρχου Δημητρίου Υψηλάντη κορυφαίου Στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μιχαηλιδη. Με ποίους συναντιέται ο κ.Μιχαηλίδης  και τι κάνει στα Γρεβενά θα σας αποκαλύψουμε σύντομα, πάντως αρκετές φορές βρέθηκε στο 3Ο Όροφο του Κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών  εκεί που βρίσκεται το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.

Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος 

 greveniotis.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)