Η Ουγγρική απάντηση στα LIDL για αφαίρεση του ΣΤΑΥΡΟΥ από τον ΝΑΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Φώτο)

Σταυρός μπροστά στα Lidl.H Ουγγρική απάντηση στην πολυεθνική.

Ουγγαρία: τεράστιο σταυρό που ανεγέρθηκε μπροστά σε μια υπεραγορά Lidl "εναντίον ποιος λογοκρίνει τον σταυρό"


Η γερμανική εταιρεία Lidl κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι λογοκρίνει φωτογραφίες που περιέχουν Σταυρούς σε προιόντα που πωλούνται στα καταστήματά της. Η εταιρεία φαινόταν να αφαιρεί τους Σταυρούς από κάποια ελληνικά προϊόντα προκειμένου να είναι "θρησκευτικά ουδέτερα" όπως δήλωσαν. Κάποιοι Ούγγροι ακτιβιστές αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τη στάση της εταιρείας στήνοντας ένα τεράστιο Σταυρό μπροστά σε ένα από τα σούπερ μάρκετ.
Όλα ξεκίνησαν με το «σκάνδαλο για το γιαούρτι», αλλη Lidl δεν σταμάτησε εκεί με τις επιθέσεις στη χριστιανική ταυτότητα. Η εταιρεία αποφάσισε να σβήσει τους Σταυρούς και από προιόντα που παρασκευάζονται στη Λιγουρία (Ιταλία) κάτι που τελικά δεν έγινε μετά την μεγάλη κατακραυγή.
Η ευρωπαϊκή χριστιανική ταυτότητα δέχεται καθημερινά επιθέσεις. Νεοταξίτες ζητούν να απομακρυνθούν οι σταυροί από δημόσιους χώρους, επιτίθενται στα Χριστούγεννα και ακόμη και ο Ερυθρός Σταυρός αποφασίζει να αφαιρέσει τους Σταυρούς από τα κτίριά του για την«θρησκευτική ουδετερότητα». Παράλληλα, ο σημερινός Πάπας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστρέψει ό, τι έχει απομείνει από την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία.
Όλα τα πράγματα που αποτελούν μέρος της ευρωπαϊκής μας ταυτότητας δέχονται επίθεση από τους διεθνιστές τρελούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαγράψουν αυτό που μας κάνει ιδιαίτερους, μοναδικούς, αυτό που μας κάνει Ευρωπαίους!
Ζούμε στην εποχή του ατομικισμού, στην εποχή όπου προωθείται ο υλισμός και ο εγωισμός και όπου κάθε είδους κολεκτιβισμός δαιμονοποιείται. Είναι καθήκον μας να υπερασπιζόμαστε αυτό που είμαστε. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας, υπερασπιστείτε την ταυτότητά σας, τους ανθρώπους και τη πατρίδα σας. Οι ευρωπαίοι πολίτες πέρασαν αμέτρητες κρίσεις και προκλήσεις τα τελευταία 2 000 χρόνια και τις ξεπέρασαμε όλες. Θα τα καταφέρουμε και πάλι.
Οι Ούγγροι ακτιβιστές που έστησαν το τεράστιο πέτρινο σταυρό 3 μ. μπροστά από ένα Supermarket Lidl, αποφάσισαν να πολεμήσουν για το πιστεύω τους. Οι εταιρείες και οι πολυεθνικές δεν έχουν καμία εξουσία σε εμάς αν αρνούμαστε να τηρήσουμε τους κανόνες τους και να ακούσουμε τις ανοησίες τους.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς