ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ευχαριστήριο της Οργάνωσης Πονίων Ν, Καστοριάς για τη βιβλιοπαρουσίαση της Κυριακής

Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης που έγινε τη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στη κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς στις 3 το μεσημέρι με σκοπό τη παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ιωάννη Αμαραντίδη με τίτλο “Θανατικά Ανάσματα σα σχιόνια τ΄Ερζερουμή” (Θανάτου Ανάσες στα χιόνια του Ερζερούμ) υπό την αιγίδα του Δήμου Καστοριάς.
Ιδιαίτερα Ευχαριστούμε:
Το Δήμο Καστοριάς για τη παραχώρηση της πολύ όμορφης αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τους προλογίσαντες και παρουσιαστές του βιβλίου εκ των οποίων ο κάθε ένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ανέδειξε τη θεματολογία του βιβλίου : τον κ. Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή, τον κ. Γεώργιο Πελαγίδη Δικηγόρο και τον κ. Κωνσταντίνο Ζουρουφίδη Δάσκαλο.
΄Ολους τους ομιλητές της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ που αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας με συμμετοχή Κληρικών της Μητροπόλεως και ευλόγησε την όλη εκδήλωση.
Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η συγκινητική ερμηνεία ποντιακών τραγουδιών απο τον κ. Γιώργο Αποστολίδη συνοδεία των λυράρηδων Νικολάου Κουμουσκερντανίδη και Αθηνάς Αμαραντίδου.
Ευχαριστούμε τις εκπροσώπους κ.κ. βουλευτές Καστοριάς που επίσης αποδέχθηκαν τη πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με τη παρουσία τους και την ομιλία τους κ. Ολυμπία Τελιγιωρίδου και κ. Μαρία Αντωνίου.
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς κ. Ιωάννη Τόμου που επίσης αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας.
Τις φίλες του Συλλόγου για την εθελοντική προσφορά ποντιακών και μη, εδεσμάτων.
Τέλος τους εκπροσώπους Συλλόγων και άλλων Σωματείων καθώς και όλους τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκώμενο!!
Ευχόμαστε κι εμείς Καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο του κ. Ιωάννη Αμαραντίδη, το οποίο προσθέτει ένα ακόμη λιθαράκι στη καταγραφή της ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού! ”


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη