ΓΡΕΒΕΝΑ - Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης σχολικού κτιρίου ΕΠΑΛ Δήμου Γρεβενών

Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης  σχολικού κτιρίου ΕΠΑΛ Δήμου ΓρεβενώνΤη σύμβαση του έργου της αναβάθμισης του συστήματος θέρμανσης του ΕΠΑΛ Γρεβενών, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Αντικείμενο και στόχος του συγκεκριμένου έργου είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και η εισαγωγή τεχνολογιών που χαρακτηρίζονται ως φιλικές για το περιβάλλον μέσω της αναβάθμισης του συστήματος θέρμανσης του σχολικού κτιρίου όπου στεγάζεται το ΕΠΑΛ Γρεβενών. Στο πλαίσιο αυτό απαιτείται η εγκατάσταση ενός συστήματος «Fan-Coil» έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση της γεωθερμικής αντλίας θερμότητας, καθώς το εν λόγω σύστημα κρίνεται απαραίτητο για την λειτουργία του συστήματος θέρμανσης του κτιρίου λόγω της ύπαρξης γεωθερμικής αντλίας.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 24.800,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – ΠΕ Γρεβενών.
«H Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έχει ως προτεραιότητα τις «πράσινες» παρεμβάσεις, ιδιαίτερα όταν οι παρεμβάσεις αυτές απευθύνονται στη νεολαία και τις δομές εκπαίδευσης και φυσικά στηρίζει τέτοια έργα» τόνισε σε δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)