Σεμινάριο από τον Σ.Ε.Γ και τη NAFA προς όλες τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών σε συνεργασία με τη NAFA διοργανώνει ειδικό σεμινάριο ανοιχτό προς όλες τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Καστοριάς και Σιάτιστας με αντικείμενο «Νέα Σχέδια και Ειδικά Πατρον για τις αγορές της Ασίας».


Για το σεμινάριο έχει προσκληθεί ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας, Rick Sun από την Κίνα. Ο κ. Sun έχει διακριθεί στο διαγωνισμό REMIX 2015 ενώ συλλογές του έχουν παρουσιασθεί από μεγάλα περιοδικά μόδας. Ο κ. Sun δημιουργεί συλλογές ειδικά για την αγορά της Ασίας, ενώ συνεργάζεται με τη NAFA σε μια σειρά από αντίστοιχα ειδικά project. Η NAFA και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών ανέλαβαν την καινοτόμα πρωτοβουλία με σκοπό να δώσουν την ευκαιρία σε όλες τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Καστοριάς και Σιάτιστας να γνωρίσουν τις τάσεις της μόδας αλλά και τα ειδικά σχέδια και μοντέλα που απαιτούνται για αυτές τις πολύ σημαντικές αγορές.  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου μεταξύ 10.00-13.00 στα γραφεία του ΣΕΓ. Είναι ανοιχτό στο εξειδικευμένο προσωπικό (μοντελίστ, σχεδιαστές κλπ) όλων των γουνοποιητικών επιχειρήσεων  της Καστοριάς και Σιάτιστας.

Στόχος της κοινής αυτής πρωτοβουλίας είναι να ενισχύσουμε την Ελληνική Γουνοποιία και τον αγώνα των επιχειρήσεων να επεκταθούν στις αγορές αυτές. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών και η NAFA θα συνεχίσουν  τις πρωτοβουλίες αυτές που δυναμώνουν και ενισχύουν τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις του τόπου μας.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς