Νέο τρομακτικό «παιχνίδι» στο Facebook - Ενθαρρύνει παιδιά να εξαφανίζονται από το σπίτι

Αποτέλεσμα εικόνας για 48 Hour ChallengeΟ λόγος για το "48 Hour Challenge" το οποίο ενθαρρύνει εφήβους να εξαφανιστούν από το σπίτι τους για δύο ημέρες!

Μάλιστα όσο μεγαλύτερη είναι η αναφορά στο Facebook για το εξαφανισμένο παιδί, τόσο κερδίζει πόντους.... Γονείς είναι ανάστατοι, ενώ παθόντες δηλώνουν πόσο τρομακτική ήταν αυτή η εμπειρία. 

Το παιχνίδι έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Βόρεια Ιρλανδία

Μια μαμά της οποίας το παιδί εξαφανίστηκε είπε: «Είναι ένα άρρωστο παιχνίδι. Το άγχος και η στενοχώρια που περάσαμε είναι αδιανόητα. Το παιδί μου κι άλλα, αγνοούνταν για 55 ώρες. Είχα τρομοκρατηθεί, και περνούσαν σκέψεις από το μυαλό μου ότι ήταν νεκρά, ή είχαν βιαστεί ή είχαν διακινηθεί. Αλλά τα παιδιά το βρήκαν απλώς αστείο. Μάλιστα δεν είχαν καθόλου τύψεις, ούτε όταν εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα... ούτε όταν τα μετέφεραν στο σπίτι...έβγαλαν απλώς σέλφι στο περιπολικό! Όταν τους είπα πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκαναν, μου είπαν απλώς ότι είναι στην κορυφή του παιχνιδιού γιατί κατάφεραν να εξαφανιστούν για 55 ώρες! Κάποιος πρέπει να αφυπνίσει τα παιδιά για τους κινδύνους».

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)