Κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης η Κατερίνα Στεφανίδη

Την κορυφαία θέση των αθλητριών της Ευρώπης κατέκτησε η Ελληνίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης και Ολυμπιονίκης του Ρίου στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, στο γκαλά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που έγινε στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Το βραβείο στην Κατερίνα Στεφανίδη, έδωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Σβέιν Άρνε Χάνσεν.
Σε δηλώσεις της μετά την κατάκτηση του κορυφαίας θέσης στην Ευρώπη, μεταξύ των αθλητριών, η Κατερίνα Στεφανίδη, τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει το βραβείο, όταν μάλιστα όπως είπε, είχε να συναγωνιστεί τεράστιες αθλήτριες, όπως ηΛασιτσκένε, η Τιάμ και η Βλοντάρτσικ και ευχαρίστησε όλους όσους την ψήφισαν, αλλά και ακόμη και εκείνους που ψήφισαν κάποια άλλη αθλήτρια, αφού τέτοια βραβεία και ψηφοφορίες, φέρνουν το στίβο στο προσκήνιο.
Ταυτόχρονα η Κατερίνα Στεφανίδη, εξέφρασε τη χαρά της που είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κερδίζει αυτό το βραβείο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό μιας και ο ελληνικός αθλητισμός εκπροσωπήθηκε στο έπακρο σε αυτά τα βραβεία σε πολλές κατηγορίες, ενώ έκανε αναφορά και στον προπονητή της που την καθοδηγεί για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
STEFANIDI.KATERINA.GONEIS.GIORTOS.ZOH
Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Στεφανίδη, από πατέρα ποντιακής καταγωγής και μητέρα Μικρασιάτισα, ανέφερε πως από την οικογένειά της πήρε το πείσμα και τη θέληση να επιμένει για να πετύχει το στόχο της.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)