Κίνα: Ανακαλύφθηκε «σκελετός δράκου» - Μυστήριο γύρω από τα ευρήματα (βίντεο)

Κίνα: Ανακαλύφθηκε «σκελετός δράκου» - Μυστήριο γύρω από τα ευρήματα (βίντεο)Μπροστά σε ένα μυστήριο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην Κίνα, καθώς εμφανίστηκε ο σκελετός ενός δράκου, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα!
Ο παράξενος «σκελετός», που είχε μήκος τουλάχιστον 18 μέτρα, δύο μικρά «χεράκια» στο κέντρο και κεφάλι που θύμιζε τρομερά... αγελάδα, εντοπίστηκε σε ένα χωριουδάκι κοντά στο Τσανγκζιακού, στα βόρεια της χώρας.
Παρόλο που υπήρξαν προληπτικοί χωρικοί - κυρίως μεγάλης ηλικίας - οι οποίοι τρόμαξαν από το εύρημα, πιστεύοντας με κάθε βεβαιότητα ότι επρόκειτο για δράκο, οι περισσότεροι αντιμετώπισαν τα οστά με χιούμορ και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Αρκετά βίντεο και φωτογραφίες έκαναν τον γύρο των social media, με πολλούς ευκολόπιστους να αναρωτιούνται αν όντως ο σκελετός είναι η πρώτη απτή απόδειξη της ύπαρξης του μυθικού πλάσματος και άλλους να τους κοροϊδεύουν για την αφέλεια τους.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες ότι τα οστά τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας ταινίας, κανένα στούντιο δεν εμφανίστηκε ακόμη για να δηλώσει ότι του ανήκει ο σκελετός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινέζικοι δράκοι είναι διαφορετικοί από εκείνους της δυτικής μυθολογίας αφού διαθέτουν πολλές υπερφυσικές δυνατότητες, μπορούν να πετούν στον αέρα χωρίς φτερά και διαθέτουν διαφορετικό συμβολισμό ανάλογα με το είδος τους (κερασφόροι δράκοι, θαλάσσιοι δράκοι κ.λπ.)



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ιωάννα Κοτοπούλου: «Με θέληση και πίστη μπορούμε να κάνουμε τα πάντα στη ζωή μας» (Φώτο - Βίντεο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)