Εκτεταμένη ενημερωτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής σε σταθμούς διοδίων στην Μακεδονία (Φώτο)

ΣΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ
Σε διόδια και λιμάνια σε ολόκληρη την χώρα βρέθηκαν σήμερα εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, προκειμένου να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για τις θέσεις του κινήματος.
Οι συναγωνιστές έχοντας δίπλα τους να κυματίζουν υπερήφανες τις ελληνικές σημαίες και τις σημαίες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος διένειμαν εκατοντάδες χιλιάδες φύλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» και έτυχαν θερμής αποδοχής από τους διερχόμενους οδηγούς.
Συγκεκριμένα, στα διόδια Μαλγάρων και Αιγινίου, δεκάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες προέβησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική εξόρμηση, μοιράζοντας φύλλα της εφημερίδος του κινήματος και φυλλάδια με τις θέσεις του κόμματος, μέχρι εξαντλήσεως του υλικού. 
Κατά τη δίωρη και πλέον παραμονή τους στα διόδια οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με εκατοντάδες διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον τίμιο αγώνα της Χρυσής Αυγής για απαλλαγή από την ξενοκρατία και την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας από μία πραγματικά εθνική κυβέρνηση.
Η διάχυτη απογοήτευση του ελληνικού λαού για το «συνταγματικό τόξο» που πρόσφατα σύσσωμο και με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση υπερψήφισε νόμους όπως η απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους, η ικανοποίηση όλων των αιτημάτων της λεγόμενης «υπερήφανης κοινότητας» κι άλλων παρόμοιων που στοχεύουν στην διάλυση της κοινωνίας και στην κατάρρευση των συνδετικών της κρίκων, είναι δικαιολογημένη και παραπάνω από εμφανής.
Όσο το «τόξο» της κλεπτοκρατίας αποκλείει με μεθοδεύσεις τη Χρυσή Αυγή, φιμώνει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, λασπολογεί εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού χωρίς δυνατότητα αντιλόγου και συμπεριφέρεται ως μία γνήσια χούντα που μετέρχεται κάθε μέσο για να καταστείλει τη δράση της μοναδικής δύναμης εθνικής αντίστασης, τόσο ο λαός θα συσπειρώνεται γύρω από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Τ.Ο. Θεσσαλονίκης - Διόδια Μαλγάρων  
Τ.Ο. Καβάλας - Διόδια Μουσθένης
Τ.Ο. Πιερίας & Τ.Ο. Ημαθίας - Διόδια Αιγινίου
Διόδια Πολύμυλου



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη