ΚΟΖΑΝΗ - 2η Ανάβαση Βλάστης – Η κορυφή κατακτιέται μόνο αν συνεχιστεί η ανάβαση

Η δεύτερη Ανάβαση Βλάστης είναι προ των πυλών και η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλεί αγωνιζόμενους, θεατές και υποστηρικτές να συνεχίσουν μαζί την ανάβαση για την κατάκτηση της κορυφής όπως εξάλλου το έπραξαν και πέρσι.

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί από την Α.Λ.Π. ο 5ος  γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην γνωστή και αγαπημένη ειδική διαδρομή των 4.5 χλμ. Μια απαιτητική ειδική διαδρομή  για αθλητές και αγωνιστικά η οποία μετά από «14 Κ» και διαμέσου ενός υπέροχου αλπικού τοπίου καταλήγει λίγα χιλιόμετρα πριν το παραδοσιακό χωριό Βλάστη όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των κυπέλλων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Δευτέρα 21 Αυγούστου και λήγουν  την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Το παράβολο συμμετοχής είναι κοινό για όλους και ανέρχεται στα 130€, τα 80€ πληρώνονται στην ΟΜΑΕ μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ και το υπόλοιπο 50€ στον λογαριασμό της Α.Λ.Π.

Το πρόγραμμα του αγώνα είναι όμοιο με πέρσι, το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου από τις 8:30 έως τις 10:30 θα γίνει η διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου των αγωνιστικών και ο διοικητικός έλεγχος των αθλητών ενώ τα τρία σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμαστικών θα εκκινήσουν στις 11:30. Την ίδια ακριβώς ώρα θα εκκινήσει και την επομένη, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας που αποτελείται από δύο σκέλη.  Η ειδική θα κλείσει όπως προβλέπεται από τον κανονισμό και τις δύο ημέρες μία ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού, δηλαδή στις 10:30.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εγγυάται έναν ασφαλή, εντυπωσιακό, ανταγωνιστικό, θεαματικό αγώνα και σε περιμένει να κατακτήσεις μαζί της την κορυφή της 2ης Ανάβασης Βλάστης.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς