ΦΛΩΡΙΝΑ - Π.Ο.Ειδικών Δυνάμεων: Φόρο τιμής στους πεσόντες καταδρομείς κατά τον συμμοριτοπόλεμο του 1946-1949 στο μνημείο της Κρυσταλλοπηγής

Φωτογραφία του Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων.Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσουμε το χρέος μας. Θα αποτίσουμε φόρο τιμής στους πεσόντες καταδρομείς κατά τον συμμοριτοπόλεμο του 1946-1949 στο μνημείο της Κρυσταλλοπηγής, με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και ομιλία. 
Η κίνησή μας στην περιοχή Κρυσταλλοπηγής θα πραγματοποιηθεί την 26η Αυγούστου 2017 με λεωφορείο, που θα μισθώσει η Π.Ο.Ε.Δ.
Το δρομολόγιο είναι: Θεσσαλονίκη – Κρυσταλλοπηγή και αντίστροφα.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
• 08:00: Αναχώρηση Λεωφορείου, απέναντι από την πύλη του Γ’ ΣΣ.
• Δυνατότητα παραλαβής μελών μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αλλά αδυνατούν να μετακινηθούν, από σημεία της διαδρομής του λεωφορείου και έπειτα από συνεννόηση με τον Ταμία της Π.Ο.Ε.Δ. κ. Κυραλέο Μιλτιάδη (κιν: 6977709495).
• Πιθανότατα μία στάση πριν την Κρυσταλλοπηγή για καφέ.
• 12:00-13:00: Άφιξη στην Κρυσταλλοπηγή – Επιμνημόσυνη δέηση – Κατάθεση στεφάνων – Ομιλία. Ο ομιλητής που θα εκφωνήσει τον επίσημο χαιρετισμό της Π.Ο.Ε.Δ. θα ορισθεί τις επόμενες ημέρες.
• 13:30: Συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας σε χώρο που θα μας υποδείξει η ΛΕΔ Ν. Καστοριάς. Τα θέματα του Δ.Σ. θα σας κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
• Αμέσως μετά θα ακολουθήσει γεύμα σε Ταβέρνα που θα μας υποδείξει η ΛΕΔ Ν. Καστοριάς και το κόστος θα βαρύνει τον καθένα μας ξεχωριστά.
• Μετά το γεύμα, αναχώρηση του Λεωφορείου για Θεσσαλονίκη και επιστροφή στους τόπους προορισμού μας.
Ιδιαίτερες οδηγίες:
- Η ΠΟΕΔ θα έχει τη σημαία της και ένα καταδρομικό λάβαρο.
- Το στεφάνι της ΠΟΕΔ θα αγοραστεί και μεταφερθεί με μέριμνα του ταμία κ. Κυραλέου Μιλτιάδη από τη Θεσσαλονίκη. 
- Στο μνημόσυνο της Κρυσταλλοπηγής παρακαλούνται οι Λέσχες, που θα εκπροσωπηθούν, να καταθέσουν στεφάνι και να φέρουν το λάβαρό τους. Όσες επιθυμούν και αποφασίσουν να εκπροσωπηθούν, μπορούν, να παραγγείλουν στεφάνι μέσω της ΛΕΔ Ν. Καστοριάς ( κ. Γιαννόπουλο Γεώργιο με τηλ: 6946016244) Εννοείται θα χρεωθούν την αξία του στεφανιού ή μπορούν να φέρουν δικό τους.
- Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με το λεωφορείο και να γευματίσουν το μεσημέρι να το δηλώσουν στον Ταμία της ΠΟΕΔ κ. Κυραλέο Μιλτιάδη (κιν:6977709495 ) μέχρι 24 Αυγούστου 2017 (Πέμπτη).
- Η ΛΕΔ Ν. Καστοριάς να επιμεληθεί της καθαριότητας και ευταξίας του μνημείου, να ορίσει Τελετάρχη, να τοποθετήσει Σημαίες και να 
φροντίσει για τον ιερέα. Επίσης να ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την ασφάλεια του χώρου.
- Σε όλες τις εκδηλώσεις συνιστάται η περιβολή UEP. 
- Καλούνται οι Λέσχες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη τους έτσι ώστε να έχουμε δυναμική παρουσία.
Για το
Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος. Ο Γεν. Γραμματέας
της Π.Ο.Ε.Δ.
Γεωργάκης Δημήτριος Μελαχροινός Κων/νος
Σχηςε.α. Στέλ. Επιχειρήσεων

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς