iOS 11: Τα χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού της Apple για το iPhone (Φώτο - Βίντεο)

H Αpple στις αρχές της εβδομάδας παρουσίασε την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση στο λογισμικό της για iPhone, iPad και iPod Touch – το iOS 11.
Το iPhone 8 φέτος θα είναι η πρώτη συσκευή η οποία θα έρθει με προ εγκατεστημένο αυτό το λογισμικό και έτσι σήμερα έχουμε τα πρώτα renders του επερχόμενου αυτού μοντέλου με το iOS 11.
Η σημερινή αναφορά μας έρχεται από το iDropNews και υποστηρίζει ακόμη μια φορά πως το iPhone 8 θα έχει έναν σχεδιασμό χωρίς πλαίσια με το μόνο άνοιγμα μπροστά να είναι για το ακουστικό και την εμπρόσθια κάμερα.
Επίσης διαβάζουμε πως η συσκευή θα έχει έναν laser αισθητήρα υπέρυθρων που θα μπορεί να φέρει την αναγνώριση προσώπου αλλά και ίριδας του ματιού. 
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι για το που θα βρίσκεται ο αισθητήρας  δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Η σημερινή αναφορά τάσσεται υπέρ της άποψης ότι το iPhone 8 θα έρθει με το Touch ID ενσωματωμένο στην εμπρόσθια οθόνη.
Τέλος γίνεται λόγος για μια περιοχή στο εσωτερικό της συσκευής στο πίσω μέρος με την μορφή pad που θα επιτρέψει το χαρακτηριστικό της ασύρματης φόρτισης για πρώτη φορά στην συσκευή.

Με πληροφορίες από appleworldhellas.com

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)