ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δήμος Νεστορίου: Φόρτωσαν το υπέρογκο χρέος της ΔΕΡΑΣΕΝ σε ιδιώτη και ησύχασαν!!!...


Στη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων ιδιώτη επιχειρηματία από το Νεστόριο, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του kastorianiestia.gr, το ελληνικό δημόσιο διότιαυτός ανέλαβε εθελοντικά και αμισθί να διασώσει από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου την υπερχρεωμένη δημοτική επιχείρηση ΔΕΡΑΣΕΝ πριν μερικά χρόνια.
Ενώ αντίθετα ο πρώτος Διευθύνων Σύμβουλος ελάμβανε κανονικά το μισθό του από 1998 έως το 2005 (οπότε ο τότε περιφερειάρχης Α. Λεούδης αποφάσισε τον καταλογισμό του χρέους στην αρμόδια ΔΟΥ) χωρίς η επιχείρηση να λειτουργήσει ούτε μέρα!


Σήμερα το χρέος της ΔΕΡΑΣΕΝ αγγίζει το 1 εκ. ευρώ​ αλλά ο Δήμος Νεστορίου επιρρίπτει ευθύνες στον σημερινό Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, που αρνείται να υπογράψει την διαγραφή του χρέους, όπως αρνήθηκαν και οι προκάτοχοί του. Το γεγονός προκαλεί τεράστια αναστάτωση στην τοπική κοινωνία αλλά και τριγμούς στην δημοτική αρχή του Πασχάλη Γκέτσιου που δείχνει ανήμπορη να διαχειριστεί υπεύθυνα ένα τόσο σοβαρό ζήτημα με ποικίλες προεκτάσεις για το μέλλον του Δήμου.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)