Έλληνες συνεργάτες για έργα στη Ρωσία ζητεί ο όμιλος Agrocom του Ιβάν Σαββίδη

Ελληνικό «αέρα» φαίνεται ότι επιδιώκει να δώσει στα τέσσερα νέα έργα του στη Ρωσία, συνολικού ύψους επένδυσης άνω των 160 εκατ. ευρώ, ο όμιλος επιχειρήσεων Agrocom, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από στελέχη του ομίλου, εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένεται να δημοσιευτεί προκήρυξη για υποψήφιους Έλληνες συνεργάτες, και ειδικότερα, για εξειδικευμένους επιστήμονες – στελέχη μικρών γραφείων και εταιρειών, αλλά και για την αναζήτηση μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες θα μπορούσαν να αναπτύξουν συνέργειες με αντίστοιχες ρωσικές.

Κατά τα ίδια στελέχη, η προκήρυξη και οι διαδικασίες επιλογής συνεργατών θα «τρέξουν» με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς το πρώτο από τα τέσσερα έργα ?η «Χάντμπολ Αρένα» στην αριστερή όχθη του Ροστόφ- αναμένεται να ξεκινήσει ήδη από τις 31 Ιουλίου.

Η προκήρυξη θα αφορά συγκεκριμένα την αναζήτηση εξειδικευμένων μικρών γραφείων αλλά και μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται ?μεταξύ άλλων- στους τομείς των μελετών τεχνικών έργων, των κατασκευών μεγάλων βιομηχανικών υποδομών και του project management (διαχείριση έργων).

Τα τέσσερα projects που θα υλοποιηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας του ομίλου Agrocom με την κυβέρνηση της Περιφέρειας του Ροστόφ, έχουν διετή ορίζοντα ανάπτυξης και είναι τα εξής:

Κατασκευή του νέου εργοστασίου της εταιρείας «Atlantis-Pak»

Η μελλοντική παραγωγή υλικού συσκευασίας για τρόφιμα είναι η δεύτερη κύρια φάση του μεγάλου έργου του «Atlantis-Pak» για την παραγωγή των υλικών συσκευασίας για ευπαθή προϊόντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς