Η μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν του Κώστα Αναγνωστόπουλου! Δεν είναι τυχαία στην ομάδα των «μαχητών» (Φώτο)

Είναι ένας από του παίκτες του Survivor. Ήταν από τους
πρώτους που ξεχώρισαν από την ομάδα των μαχητών, κυρίως για τις ασχολίες που είχε στο παρελθόν.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο που είναι 32 ετών και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας στην Αγία Παρασκευή και κατά καιρούς έχει εργαστεί σε πολλά μαγαζιά εστίασης.

Αυτό που μας προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση και δεν περιμέναμε να ακούσουμε είναι το γεγονός ότι ο Κώστας στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της Πειρατείας, στην Σομαλία. Για όσους δεν γνωρίζουν μισθοφόρος είναι ο πολεμιστής που παίρνει μέρος σε μια ένοπλη σύγκρουση χωρίς να είναι υπήκοος κάποιας από τις χώρες που εμπλέκονται στη σύρραξη και «το κίνητρό του για να λάβει μέρος στις εχθροπραξίες είναι η επιθυμία για ιδιωτικό όφελος». Με άλλα λόγια, ο μισθοφόρος είναι ένα άτομο που αγωνίζεται για προσωπικό κέρδος ή άλλη ανταμοιβή και όχι για τα ιδεολογικά ή εθνικά συμφέροντα μιας χώρας, είτε υπέρ ή κατά της επίσημης κυβέρνησης ενός κράτους.



Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει θέσει την ζωή του πολλές φορές σε κίνδυνο αφού ήταν και αυτός στην Πειρατεία της Σομαλίας. Εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαντάζεστε. Είσαι μονίμως σε κίνδυνο και όλοι θέλουν να σου κάνουν κακό. Όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν ήταν λίγες οι φορές που κόντεψε να χάσει την ζωή του προσπαθώντας να προστατέψει το υπόλοιπο πλήρωμα καθώς και το φορτίο που μετέφεραν. Είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο να νιώθεις συνέχεια πως απειλήσε. Ανά πάσα στιγμή φοβάσαι πως κάποιος θα σου επιτεθεί. Πόσο σκληρό είναι λοιπόν το να ζεις μέσα στον φόβο και να νιώθεις την αγωνία για το αν σε λίγο θα σε σκοτώσουν και δεν θα ξαναδείς την οικογένεια και τους φίλους σου; Ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα λοιπόν είναι αυτό του μισθοφόρου που δεν ξέρεις ποτέ εαν θα γυρίσεις ζωντανός στο σπίτι σου. Έτσι και ο Κώστας ο οποίος ήταν από τους τυχερούς που γύρισε ασφαλής.



Όπως καταλαβαίνετε πολλά ήταν και τα σχόλια στα social media για τον τίτλο: «Πρώην μισθοφόρος», άλλα κακόβουλα και άλλα αστεία.



Με αφορμή το Survivor λοιπόν και δεδομένο του ότι δεν έχουν κινητά και πρόσβαση στο διαδίκτυο εκεί, στον Άγιο Δομίνικο ο Κώστας άφησε κάποιους άλλους στο πόδι του στα social media για να μας ενημερώνουν για εκείνον, τους κολλητούς του.



Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως περιπετειώδη, πρακτικό και υπεύθυνο. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, το snowboard και το motocross. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη, τη σωματική άσκηση αλλά και τη νίκη.


 stroumfaki.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη