Τι θα γίνει αύριο με τα σχολεία των Δήμων Κοζάνης - Εορδαίας - Βοϊου και Σερβίων - Βελβεντου

Αποτέλεσμα εικόνας για σχολειαΤι θα γίνει αύριο με τα σχολεία των Δήμων Κοζάνης - Εορδαίας - Βοϊου και Σερβίων - Βελβεντου 


Δήμο Σερβίων-Βελβεντού
Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν ως εξής:
Στις Δ.Ε. Καμβουνίων και Λιβαδερού τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης και οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν δύο ώρες αργότερα ενώ και η μετακίνηση των μαθητών προς Σέρβια από τις συγκεκριμένες Δ.Ε. θα πραγματοποιηθεί δύο ώρες αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα.
Στις Δ.Ε. Σερβίων και Βελβεντού τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν μία ώρα αργότερα.

Δήμος Κοζάνης 
Σύμφωνα με νεώτερη απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο,Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσουν ΜΙΑ ώρα αργότερα.Αρχικά είχε αποφασιστεί να ξεκινήσουν κανονικά.

Δήμος Εορδαίας 
Τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Εορδαίας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Βοΐου
Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, αύριο, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου θα ανοίξουν στις 9:00π.μ. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς