Χρησιμοποιείτε πολλά emojis; Δείτε τι δείχνει για τις… σκέψεις σας

emojis
Νέα έρευνα δείχνει ότι τα άτομα που σκέφτονται το σεξ συχνά χρησιμοποιούν τα γνωστά emojis και εικόνες smiley
στο έπακρο, όταν γράφουν ένα μήνυμα στο κινητό ή στα social media, όπως φαίνεται σε σχετική δημοσίευση του επιστημονικού περιοδικού Popular Science.

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Match.com αποκάλυψε ότι από τα 5.000 άτομα που δεν ήταν σε σχέση και που συμμετείχαν στην έρευνα, το 36-40% εκείνων που σκέφτονται το σεξ πολλές φορές την ημέρα χρησιμοποιεί περισσότερα του ενός emojis σε κάθε ηλεκτρονικό γραπτό κείμενο.
Τα άτομα που δεν σκέφτονται σχεδόν ποτέ το σεξ είπε αποδείχτηκε ότι χρησιμοποιούν τα emojis πολύ πιο σπάνια, αν όχι καθόλου. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ανέφεραν ότι σκέφτονται το σεξ μία φορά την ημέρα δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν emojis μεν, αλλά όχι σε κάθε κείμενο, δε. Η ομάδα που χρησιμοποιεί emoji λιγότερο ήταν εκείνη που δήλωσε ότι σκέφτεται το σεξ μόνο μία φορά τον μήνα.
Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Match.com πριν μερικούς μήνες αποκάλυψε ότι πάνω από το 50% των ανδρών και των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα χρησιμοποιούν τα emojis για να φλερτάρουν ή να κλείσουν κάποιο ρομαντικό ραντεβού. Το smiley emoji ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές emoji, με το 41% των γυναικών και το 33% των ανδρών να αναφέρουν ότι το χρησιμοποιούν για να “προχωρήσουν” μια κουβέντα με γραπτά μηνύματα σε πιο... ερωτική διάθεση.
Προηγούμενη μελέτη είχε δείξει ότι το 54% των ατόμων που δεν είναι σε σχέση και χρησιμοποιούν emoji κάνουν περισσότερο σεξ από το 31% των ατόμων που απλά βασίζονται στις λέξεις ενός γραπτού μηνύματος, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα emojis μπορεί να είναι το νέο... αφροδισιακό και το “κλειδί” για μεγαλύτερη επιτυχία στην σύναψη ερωτικών σχέσεων.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ