Voucher: Ανακοινώθηκε το μητρώο ωφελούμενων για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ!

Voucher: Δείτε αναλυτικά!
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Voucher, ανακοινώνεται το Μητρώο Ωφελουμένων και παρόχων για το πρόγραμμα κατάρτισης που πρόκειται να ξεκίνήσει και αφορά θέσεις εργασίας κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για ανέργους, σε 17 Δήμους της χώρας, που αποτελούν θύλακες υψηλής ανεργίας.
Το πρόγραμμα voucher, ειδικότερα, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα ΟΑΕΔ σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β Κύκλος)».
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Το voucher σας ενημερώνει ότι μπορείτε να δείτε εδώ το Μητρώο Ωφελουμένων της πρόσκλησης «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β Κύκλος)»».
Τελικό Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β Κύκλος)».
Δείτε και τον σχετικό Πίνακα

https://www.neolaia.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς