ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Έδειραν μαθητές της Καστοριάς σε αγώνα μπάσκετ στη Φλώρινα

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα αμέσως μετά τη λήξη του μαθητικού αγώνα μπάσκετ, ανάμεσα σε Λύκειο της Φλώρινας και του 2ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς.
Τα επεισόδεια ξεκίνησαν με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, όπου οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Καστοριάς κέρδισαν με σκορ 39-42 το λύκειο της Φλώρινας. Αμέσως εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, φίλαθλοι της Φλώρινα -μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ενήλικες ή μαθητές που παρακολουθούσαν τον αγώνα- με αποτέλεσμα οι μαθητές του Καστοριανού λυκείου να δεχθούν επίθεση και ξυλοδαρμό.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή ώστε τουλάχιστον ένας Καστοριανός μαθητής, να τραυματιστεί στο μάτι του και να οδηγθεί αμέσως στο νοσοκομείο της περιοχής, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, η υγεία του δεν διατρέχει κάποια ανησυχία, αν και στο σύνολο τους οι μαθητές είναι σοκαρισμένοι από τη βίαιη συμπεριφορά που δέχτηκαν και μάλιστα σε έναν απλό σχολικό αγώνα μπάσκετ!
Τέλος, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα επεισόδια έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα το οποίο και έχει αποσταλεί τόσο στο υπουργείο Παιδείας (που είναι υπεύθυνο διεξαγωγής των αγώνων) όσο και σε Εισαγγελέα για τα περεταίρω.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)