Προδοσία μουσουλμάνων Περιφερειακών συμβούλων στην Θράκη: Αποχώρησαν για να μην εγκριθεί ψήφισμα υπέρ των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών! Τους συνεχάρη ο Βούτσης;

Προδοσία μουσουλμάνων Περιφερειακών συμβούλων στην Θράκη: Αποχώρησαν για να μην εγκριθεί ψήφισμα υπέρ των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών! Τους συνεχάρη ο Βούτσης;Η φράση "φίδια στον κόρφο μας" ταιριάζει γάντι στις ύπουλες και βρώμικες μεθοδεύσεις των τουρκοπράκτορων στην Θράκη μας.
Η Χρυσή Αυγή πολλάκις έχει καταγγείλει με μηνύσεις και δημόσιες αναφορές εντός και εκτός Βουλής την αποσχιστική δράση των ασύδοτων τουρκοπρακτόρων στην Θράκη.
Μια τέτοια ύπουλη κίνηση που αγγίζει τα όρια της προδοσίας ήταν η αποχώρηση των μουσουλμάνων συμβούλων από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Οι εν λόγω μουσουλμάνοι περιφερειακοί σύμβουλοι αποχώρησαν λίγο πριν έρθει προς έγκριση ψήφισμα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη που συνεχίζουν να κρατούνται παράνομα αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης.
Σκοπός των αποχωρησάντων μουσουλμάνων περιφερειακών συμβούλων, ο οποίος και τελικά επετεύχθη, ήταν να μην υπάρχει απαρτία στην συνεδρίαση, αφού απαιτούνταν η συμμετοχή τουλάχιστον 14 συμβούλων.
Μετά την αποχώρηση όμως των 8 μουσουλμάνων συμβούλων απέμειναν μόλις 12 Περιφερειακοί σύμβουλοι και το ψήφισμα υπέρ των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών δεν πέρασε!
Την απαράδεκτη στάση των 8 μουσουλμάνων συμβούλων κατήγγειλε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ της Χρυσής Αυγής, Αναστάσιος Ναθαναηλίδης ο οποίος παρέμεινε μέχρι τέλους στην τελικώς άκαρπη συνεδρίαση.
Φανταστείτε τι στάση θα κρατήσουν οι εν λόγω περιφερειακοί σύμβουλοι και σε άλλα κρίσιμα εθνικά ζητήματα...
Βέβαια, να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο κομμουνιστής Πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης είχε διαμηνύσει εντός της Ολομέλειας πως οι Έλληνες βουλευτές δεν είναι ανάγκη να έχουν Πατρίδα της Ελλάδα!!!
Ομοίως και οι μουσουλμάνοι Περιφερειακοί σύμβουλοι στην Θράκη δεν είναι ανάγκη να θεωρούν τους 2 Έλληνες Στρατιωτικούς ως δική τους υπόθεση, αλλά προτιμούν να εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Ερντογάν!


xryshaygh.com 


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)