Πότε θα διεξαχθούν οι Φοιτητικές Εκλογές 2018! (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)

Πότε θα διεξαχθούν οι Φοιτητικές Εκλογές 2018! (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) Φοιτητικές Εκλογές 2018: Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr δεν έχει καθοριστεί ακόμη η οριστική ημερομηνία πραγματοποίησης των φοιτητικών εκλογών 2018. 
Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr επικοινώνησαν με τον γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων, Μένιο Κορομηλά, για να γίνει γνωστό το πότε θα καθοριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής των Φοιτητικών Εκλογών 2018, και μας δήλωσε τα εξής: 

«Δεν έχει καθοριστεί ακόμη η οριστική ημερομηνία, καθώς δεν έχει υπογραφεί χαρτί με την ημερομηνία των φοιτητικών εκλογών 2018. Θεωρώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει λήξει επίσημα». 

Στο ερώτημα μας, εάν έχει γίνει η κοινή συνάντηση των επικεφαλής των φοιτητικών παρατάξεων για τον καθορισμό της ημερομηνίας, ο Μένιος Κορομηλάς μας δήλωσε ότι έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις μέχρι τώρα. 

Οι πιθανές ημερομηνίες οι οποίες έχουν συζητηθεί στις προηγούμενες συνατήσεις για την πραγματοποίηση των φοιτητικών εκλογών 2018 είναι η Τετάρτη 9 Μαΐου ή η Τετάρτη 16 Μαΐου, δήλωσε χαρακτηριστικά στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr. 

Επικρατέστερη Ημερομηνία Φοιτητικών Εκλογών 2018 


Πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αναφέρουν ότι επικρατέστερη ημερομηνία διεξαγωγής των Φοιτητικών Εκλογών 2018 είναι η Τετάρτη 9 Μαΐου, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των φοιτητικών παρατάξεων μετά από τις συναντήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα συγκλίνουν για την συγκεκριμένη ημέρα εκτός από μια παράταξη. 

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών και σε ζωντανή ροή, λεπτό προς λεπτό, τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018.




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη