ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα Συμπαράστασης Από Την Κοινωνία Της Καστοριάς Στους Φυλακισμένους Στρατιωτικούς (Φώτο)

Με μπροστάρη τον Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ πραγματοποιήθηκε από λίγο από πολίτες, ποδηλάτες αλλά και αρκετές μητέρες,

Φωτογραφίες kastoria 365.gr

συγκέντρωση συμπαράστασης διαμαρτυρίας.

Η ποδηλατοβόλτα συμπαράστασης για τους δυο στρατιωτικούς μας  ήταν  μια ιδιωτική πρωτοβουλία της Αλεξίας Τηλεβερίδου η οποία  υποστηρίχθηκε από  συλλόγους και φορείς της ευρύτερης περιοχής, που θέλησαν να μεταφέρουν ένα μήνυμα προς τους κρατούμενους, αλλά και ένα μήνυμα προς τους Τούρκους.

Το μήνυμα προς τους κρατούμενους ήταν η στήριξη και η συμπαράσταση τους σε όλη αυτή την περιπέτεια, ενώ προς τους Τούρκους το μήνυμα που στάλθηκε είναι ότι στόχος των δύο λαών πρέπει να είναι η συμφιλίωση και όχι η διχόνοια.

 «Αυτό που γίνεται τώρα είναι άδικο και το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός», δήλωσε ο μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ.

«Ήρθαμε σήμερα ειρηνικά να ενώσουμε  την φωνή μας  προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι δύο στρατιωτικοί θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι, να επιστρέψουν άμεσα στην πατρίδα τους», δήλωσε από την μεριά της η Αλεξία .

Μελανό πάντως σημείο της διαμαρτυρίας ήταν  η  μικρή συμμετοχή των Καστοριανών γεγονός που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από όλους τους παρευρισκόμενους.  Για μια ακόμη  μια φορά οι κοινωνία της Καστοριάς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.


kastoria365.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς