Πτολεμαΐδα: Τρεις μόνιμοι καθηγητές από Σεπτέμβρη στο ΤΕΙ Μαιευτικής


Θέμα χρόνου είναι η στελέχωση του Τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα με τρεις μόνιμους Καθηγητές, όπως ανακοίνωσαν ο προϊστάμενος του τμήματος Σεραφείμ Σαββίδης, αλλά και ο πρύτανης του ΤΕΙ, Στέργιος Γκανάτσιος. 


Όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο προϊστάμενος του Τμήματος Μαιευτικής κ. Σαββίδης, επιτέλους την Πέμπτη 13 Μαρτίου έγινε η συνεδρίαση με την οποία συγκροτήθηκαν τα εκλεκτορικά σώματα του Τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ για την πρόσληψη τριών μόνιμων καθηγητών στο Τμήμα. Ο προϊστάμενος του τμήματος εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία ότι «με τη βοήθεια του πρύτανη και όλης της κοινότητας του ΤΕΙ θα τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες» και πρόσθεσε ότι «τον Σεπτέμβρη πιστεύουμε να είναι οι τρεις μόνιμοι συνάδελφοι εδώ». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφορά στο θέμα της επικείμενης πρόσληψης μονίμων καθηγητών  στο Τμήμα Μαιευτικής, έκανε και ο πρύτανης του ΤΕΙ Στέργιος Γκανάτσιος, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας με θέμα τις εξελίξεις στο Τμήμα Μαιευτικής της Πτολεμαΐδας. Κληθείς δε ο πρύτανης να απαντήσει σε ερώτηση της επικεφαλής της παράταξης «Εορδαϊκή Ανατροπή», Ιωάννης Ανδρονικίδου, γιατί καθυστέρησε να στελεχωθεί το τμήμα με μόνιμους Καθηγητές απάντησε ότι, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την καθυστέρηση στελέχωσης του Τμήματος οφείλεται στην πολιτεία και ένα μέρος οφείλεται και στο ΤΕΙ, διότι καθυστέρησαν ή χάθηκαν στην αρχή οι θέσεις που είχαν δοθεί στο τμήμα ή καθυστέρησαν να βγουν στο “αέρα” οι θέσεις που είχαν δοθεί. 

Υπενθυμίζεται ότι το γεγονός ότι το Τμήμα Μαιευτικής λειτουργεί εδώ και χρόνια χωρίς να διαθέτει ούτε έναν μόνιμο Καθηγητή, αποτελεί ένα επί πλέον μελανό σημείο αναφορικά με την επιβίωση ή μη του τμήματος αυτού εν όψει της συνένωσης του ΤΕΙ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

e-ptolemeos.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Σπάει καρδιές το μοιρολόι του Σιάτρα για τον Κατσίφα (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς