ΚΟΖΑΝΗ - Τραυματίστηκε ελαφρά 45χρονος από ανατροπή φορτηγού στα ορυχεία του ΛΚΔΜ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στα ορυχεία της ΔΕΗ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα φορτηγό φορτωμένο με τέφρα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά. 

Το ιδιωτικό φορτηγό με οδηγό τον Ι.Χ. περίπου 45 ετών, από την  Μαυροπηγή, κινούνταν στις 11 το πρωί της Παρασκευής από τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου προς τις αποθέσεις τέφρας του Νοτίου Πεδίου. 

Στο σημείο που ενώνονται οι δρόμοι του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και του Νοτίου Πεδίου, το φορτηγό πήρε απότομα τη στροφή- σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στη συνέχεια «ντεραπάρισε», ξέφυγε από το δρόμο και ανατράπηκε. 

Αμέσως έσπευσε για βοήθεια ένα κλιμάκιο του Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Δεδομένου ότι το φορτηγό είχε «πλαγιάσει» αριστερά, οι άνθρωποι του Τομέα Ασφάλειας έβγαλαν τον εγκλωβισμένο οδηγό από την πόρτα του συνοδηγού και τον κατέβασαν με σκάλα.

Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με τραύμα στο χέρι και πόνο στα πλευρά. 

Οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν τις απαραίτητες ακτινογραφίες, χωρίς να χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο. 

Μάλιστα, μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχτηκε ο Ι.Χ. ξαναπήγε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, όπου με την βοήθεια συναδέλφων του σήκωσαν το πεσμένο φορτηγό που έχει υποστεί υλικές ζημιές και το τράβηξαν.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)