ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το γνωστό φιλοζωικό site zoosos.gr αναφέρθηκε σήμερα στο καρναβάλι Μεσοποταμίας (Φώτο - Βίντεο)

Δείτε παρακάτω την αναφορά του γνωστού φιλοζωικού site zoosos.gr, στο καρναβάλι Μεσοποταμία και συγκεκριμένα στο γκρουπ 13 με θέμα "Βοσκός & πρόβατα" που στην παρέλαση είχαν μαζί τους πρόβατα και κατσίκια.

Πρόβατα και κατσίκια χρησιμοποίησαν οι καρναβαλιστές στη Μεσοποταμία της Καστοριάς κατά τη διάρκεια της παρέλασης την Κυριακή της Αποκρίας στις 18 Φεβρουαρίου. Οι συμμετέχοντες στο άρμα 13 με θέμα ο «Βοσκός & πρόβατα» στο 36ο Καρναβάλι Μεσοποταμίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Καστοριάς, στο και όπως θα δείτε και στα σχετικά βίντεο ήταν ντυμένοι πρόβατα αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό.


Το κατσικάκι μαζί με τους καρναβαλιστές...
Μια γυναίκα βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά ένα ταλαίπωρο κατσικάκι και χορεύει μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας της, ενώ πάνω σ’ ένα όχημα που ακολουθεί οι διοργανωτές έχουν φορτώσει πρόβατα και κατσίκες για να αναπαραστήσουν τις αγροτικές εργασίες.

Δείτε αυτό το βίντεο μετά το 09:20''


Φυσικά κανείς από το κοινό ή τους συμμετέχοντες δεν διαπιστώνουμε να δυσανασχετεί με το θέαμα. Γιατί όμως κανείς δεν διαισθάνεται το πόσο τρομοκρατούνται τα ζώα, από τους θορύβους, τις μουσικές, το πλήθος, τις φωνές και όλο αυτό που συμβαίνει σ’ ένα καρναβάλι; Γιατί κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι το αφύσικο για τα ζώα συνιστά κακοποίηση;


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς