Θα Πάθετε Πλάκα : Δείτε το ποσό Που θα παίρνει ο Ντάνος ανά επεισόδιο για το Τατουάζ…!!!


Σε 20 επεισόδια του Τατουάζ θα εμφανιστεί ο Αγγελόπουλος


Η ανακοίνωση της συμμετοχής του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ ήταν πράγματι μια μεγάλη και αναπάντεχη έκπληξη, αν και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει, υπό άκρα μυστικότητα, εδώ και πολλούς μήνες. Καμία από τις δύο πλευρές όμως δεν ανακοίνωνε τίποτα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου συγγραφέας του Τατουάζ,, όπως αναφέρει το Λοιπόν, επανήλθε με πρόταση πριν από τα Χριστούγεννα, λέγοντας στον Γιώργο Αγγελόπουλο πώς έχει ένα ρόλο ιδανικό για αυτόν. Τον «Στέφανο», έναν μπρουτάλ ήρωα, που όπως θα δούμε στην πορεία, κρύβει πολλά μυστικά και έχει κάποια σχέση με τη Μάρθα Μελά, την ηθοποιό που υποδύεται η Ελίνα Ακριτίδου.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για το οικονομικό κομμάτι, με τον Ντάνο να αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής στα οικονομικά του.

Τελικά, αφού υπήρξε συνεννόηση και με το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, ο Αγγελόπουλος συμφώνησε με 500 ευρώ το επεισόδιο.

Ωστόσο, θα μπορεί να υπάρξει αναπροσαρμογή της οικονομικής συμφωνίας στο μέλλον, εφόσον συνεχίσει και μετά τα περίπου 20 επεισόδια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως, σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος θα παραμείνει στον Alpha αφού, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, του έχει προταθεί και ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι για την επόμενη σεζόν, το οποίο επίσης είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, καθώς έχει να κάνει με δράση και περιπέτεια.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη