Tι κάνεις όταν το σεξ μαζί του έχει γίνει βαρετό;

Με τον Βασίλη (τυχαίο παράδειγμα) είστε μαζί πολλά χρόνια. Έχετε περάσει από όλες τις φάσεις. Φάση-μέλια, αχαλίνωτο σεξ, μέτριο σεξ, βαρεμάρα, αποχή και μετά ξανά έξαλλο σεξ. 
Ωστόσο όμως τώρα περνάτε περίεργη φάση. Έχει καιρό να ακουστεί το τρίξιμο του κρεβατιού και να ακουστούν αχ-βαχ στο σπίτι. Τι φταίει και βαρεθήκατε; 
Πριν του κρεμάσεις την ταμπέλα του ξενέρωτου, αναρωτήσου αν και εσύ πια σταμάτησες να κάνεις κινήσεις για να τον προκαλέσεις. Μήπως να το πάρεις πάνω σου;

Ας το πάμε step by step!
Πήγαινε με τα νερά του για να καταλάβεις σε τι φάση είναι, τι ζητάει. Βαρέθηκε ή θέλει μια ριζική αλλαγή στο κρεβάτι. Με τι θα ξεσηκωθεί; Κάνοντας kinky κόλπα και παίζοντας διαφορετικούς ρόλους; Πάρε πρωτοβουλία και για τους δύο. Βαλτώσατε. 

Μίλα του ξεκάθαρα! Πες του τι θα ήθελες να σου κάνει και πως θα ήθελες να στο κάνει. Δώσε του οδηγίες. 
(Και αν δεν ξέρεις τι θέλεις μάθε το πρώτα μόνη σου!)

Πάρε έμπνευση, κλέψε κόλπα από αισθησιακές ταινίες, άρθρα. 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί μια πορνο ταινία. Σίγουρα κάτι τέτοιο θα τον ανάψει. 

Μόλις κάνετε σεξ δείξε του ότι το απολαμβάνεις, για να πάρει θάρρος. Θα τον εξιτάρουν οι εκφράσεις στο πρόσωπό σου, τα επιφωνήματα που μπορείς να κάνεις. Εκεί είναι και το σημείο που πρέπει να τον εκμεταλλευετείς και να του πεις τι θέλεις να σου κάνει. Εκεί μπορείς να τον ξεκλειδώσεις. 
Extra πρόκληση!
Μη φορέσεις εσώρουχο και οδήγησε το χέρι του κάτω από την φούστα σου την ώρα που οδηγεί ή ενώ βρίσκεστε κάπου έξω. Παίξε με το μυαλό του!

Πες του να ξαπλώσει κάπου αναπαυτικά. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του, κατέβασέ του το μποξεράκι και κάνε του στοματικό. Θα κάνεις μόνο αυτό. Θα τον ικανοποιήσεις. Μην περιμένεις αντάλλαγμα. Επικεντρώσου μόνο εκεί. 
http://www.followme.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)