ΚΟΖΑΝΗ - Ελικοδρόμιο χωρίς ελικόπτερο στο Μποδοσάκειο

Εδώ και μία τριετία, δημιουργήθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, ένα υπερσύγχρονο ελικοδρόμιο, με τις απαραίτητες διεθνείς προδιαγραφές και την διάθεση αρκετών κονδυλίων. 

Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς και σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών έρχονται ελικόπτερα για να παραλάβουν ασθενείς, – όπως πρόσφατα ένα της αεροπορίας στρατού για να παραλάβει ασθενούντα αξιωματικό, το έργο δεν θεωρείται πλήρως ολοκληρωμένο. 

Απαιτείται η μόνιμη παραμονή ελικοπτέρου το οποίο πρέπει η τοπική κοινωνία να προμηθευτεί αφού δεν απαιτεί και τεράστια δαπάνη. 

Παλαιότερα το Εργατικό Κέντρο διεκδικούσε από την ΔΕΗ, να διαθέσει αυτή το ελικόπτερο λόγω των εργατικών ατυχημάτων. Μπορεί να το αγοράσει και ο Δήμος Εορδαίας ή ακόμη και η περιφέρεια με δαπάνη του τοπικού πόρου ανάπτυξης. 

Υπάρχουν στην πόλη και συνταξιούχοι αεροπόροι, που μπορούν να προσφέρουν σ’ αυτήν την υπόθεση, που κυριολεκτικά είναι υπόθεση ζωής. 

Φανταστείτε πόσο μπορεί να χρησιμεύσει και στα γειτονικά Νοσοκομεία, Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης σε έκτακτα συμβάντα. 


Ακόμη και στη λήψη οργάνων, που τον τελευταίο καιρό, γίνεται σε τακτά διαστήματα στο Μποδοσάκειο, που έχει εξειδικευθεί.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς