Γιατί αυτός που θέλεις (σχεδόν) ποτέ δε σε θέλει;

Κάτσε αναπαυτικά και διάβασε

Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά θα το ξαναπούμε άλλη μία, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε: Οι σχέσεις είναι δύσκολεςκαι ίσως αυτή να είναι και η μαγεία τους-καμία σχέση με το γνωστό στίχο «Ό, τι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο» (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ να το τονίσω). Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, η… μοίρα, το σύμπαν ή πες το όπως θέλεις, συνηθίζει να σου βάζει μικρά και όμορφα εμποδιάκια στο δρόμο προς την κατάκτηση του απόλυτου-για σένα πάντα-αρσενικού. Και εδώ εύλογα, θα θελήσεις να κάνεις την ερώτηση αυτή: Το σύμπαν ή όπως αλλιώς το λέμε, τι ζόρι τραβάει με το Γιώργο και ενώ εγώ τον θέλω εκείνος με αγνοεί; Λοιπόν άσε το σύμπαν ήσυχο γιατί έχω εγώ λίγο χρόνο να ασχοληθώ μαζί σου. Έχουμε και λέμε:
Λάθος πρώτο: Τον θέλεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Και μάλιστα πολύ. Ο άντρας είναι κυνηγός, κάτι που σημαίνει ότι θέλει να προσπαθήσει για να κατακτήσει κάτι. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά αυτές είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Με λίγα λόγια, αν εσύ του είσαι δεδομένη, δύσκολα θα τον γοητεύσεις. Δεν το λέω εγώ, το λέει η ιστορία.
Λάθος δεύτερο: Είσαι στρεσαρισμένη και φαίνεται. Καταναλώνεις ώρα και ενέργεια για να καταλάβεις αν σε θέλει, και αν τελικά θα είστε μαζί. Φτιάχνεις μία ιδανική εικόνα για εκείνον, παθαίνεις εμμονή και φυσικά κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Και αυτός το νιώθει. Και δεν του αρέσει!
Λάθος τρίτο: Τον πιέζεις! Ακόμα και αν απλώς κάθεσαι πάνω από το τηλέφωνο και περιμένεις πότε θα σε πάρει, ακόμα κι αυτό το τόσο μικρό πραγματάκι να κάνεις, θα το νιώσει. Δεν ξέρω πώς, αλλά θα το νιώσει. Οι άντρες όταν πιέζονται θολώνουν. Και όταν θολώνουν παίρνουν αρνητική στάση. Η οποία φυσικά καθόλου δε σε συμφέρει. Λυπάμαι.
Λάθος τέταρτο: Όλα είναι στο μυαλό σου. Ακόμα και η τελειότητά του. Ακόμα και το γεγονός ότι ταιριάζετε. Προφανώς για να μην το βλέπει εκείνος, μάλλον δεν ταιριάζετε. Μήπως ήρθε η ώρα να το δεις κι εσύ; Λέω εγώ τώρα.
Λάθος πέμπτο: Και αν με ρωτάς και το πιο βασικό. Για ποιο λόγο γλυκιά μου επιμένεις με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να σου δώσει αυτά που θέλεις; Για ποιο λόγο εφόσον ξέρεις ότι μαζί του δε θα είσαι ευτυχισμένη, συνεχίζεις να ασχολείσαι; Μήπως είναι από εγωισμό; Μήπως σε περίπτωση που υπέκυπτε στη γοητεία σου, πιθανότατα να ξενέρωνες; Μήπως;
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)