KOZANH - Συνάντηση της διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Βόντσα με τους διευθυντές γυμνασίων και λυκείων

Αποτέλεσμα εικόνας για Β ΘΜΙΑΗ Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης προσκαλεί τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, και ώρα 12:00 μ.μ. έως 14:00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27, Διοικητήριο) σε συνάντηση ενημέρωσης τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς της για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων του σχολικού έτους 2017-2018.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις και τα προγράμματα προάγουν τη συλλογική δράση, κινητοποιούν τους μαθητές, έτσι, ώστε να γίνουν ενεργά μέλη στο κοινωνικό σχολείο, καλλιεργούν τη δημιουργική ικανότητα και τις δεξιότητές τους, αναπτύσσουν τις γνώσεις τους, συντελούν στη βιωματική μάθηση, προωθούν στοιχεία του πολιτισμού, συμβάλλουν στην επικοινωνία των μαθητών με το ιστορικό, κοινωνικό και πολιτισμικό περιβάλλον και αποτελούν ένα εξαιρετικό  εκπαιδευτικό εργαλείο για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ σχολικών μονάδων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα προγράμματα του τρέχοντος σχολικού έτους, προκειμένου να επιτευχθεί  η σωστή υλοποίησή τους στο σύγχρονο και καινοτόμο σχολείο.


Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς