Το Πιτ Μπουλ όρμηξε στο μικρό Παιδάκι και το πέταξε μακρυά. Μόλις το Αφεντικό του, κατάλαβε Τί έχει συμβεί, Πάγωσε (Φώτο)

Το Πιτ Μπουλ όρμηξε στο μικρό Παιδάκι και το πέταξε μακρυά.   Μόλις το Αφεντικό του,   κατάλαβε Τί έχει συμβεί, Πάγωσε
Πολλοί πιστεύουν ακόμα πως τα πίτμπουλ είναι επιθετικά και επικίνδυνα σκυλιά, ενώ συνήθως ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Πολλοί ιδιοκτήτες τέτοιων σκυλιών θα πουν πως είναι πιστά και προστατευτικά ζώα.
Ωστόσο, αυτό το ημίαιμο πίτμπουλ απέδειξε πως δεν διστάζουν να βοηθήσουν όποιον το έχει ανάγκη, ειδικά τα παιδιά.
Η Stacie Rae English ανέβασε την ιστορία της εντυπωσιακής διάσωσης του σκυλιού του αδερφού της, Hurley που έγινε αμέσως viral και κοινοποιήθηκε πάνω από 13,000 φορές.

Ο αδερφός της Stacie περπατούσε με τον σκύλο του, Hurley, στην γειτονιά τους επειδή εκεί μπορεί να τον αφήνει χωρίς λουρί για να εξερευνεί τον χώρο.
Ξαφνικά, άκουσε τις δυνατές κραυγές ενός παιδιού. Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο σκύλος του είχε ήδη αρχίσει να κατευθύνεται προς την κραυγή.
“Ο αδερφός μου περπατούσε με το πίτμπουλ του στην γειτονιά του γύρω στις 10 το βράδυ. Πηγαίνει αργά ώστε να μπορεί να τον αφήνει χωρίς λουρί. Όταν ακούστηκε μία παιδική κραυγή, ο Hurley έφυγε και άρχισε να κατευθύνεται προς τα εκεί.
Είδε τον σκύλο του να αρπάζει ένα φίδι από το κεφάλι και να το απομακρύνει από το μικρό αγόρι, σκοτώνοντάς το. Το μικρό αγόρι έτρεξε προς το όχημα της μητέρας του και έφυγαν τόσο γρήγορα που ο αδερφός μου ποτέ δεν κατάφερε να μάθει τα στοιχεία του. (Μάλλον τον είχε τσιμπήσει το φίδι και πήγαν γρήγορα στο νοσοκομείο)”

Η Stacie Rae πρόσθεσε:
“Ο αδερφός μου κοίταξε τον σκύλο για να δει μήπως τον είχε δαγκώσει. Προς έκπληξή του, αιμορραγούσε, είχε πρησμένο λαιμό και έβγαζε αφρό από το στόμα του. Τον πήγε αμέσως σε κτηνίατρο όπου έμεινε όλο το βράδυ μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.”
“Ο Shelby και ο Hurley γύρισαν σπίτι σήμερα το πρωί. Ευτυχώς, ο Hurley τα πηγαίνει πολύ καλύτερα αν και φαίνεται πως νιώθει λίγη δυσφορία λόγω του πρηξίματος στον λαιμό.”
Καλή δουλειά Hurley!

Τελειώνει γράφοντας:
“Αργότερα έμαθαν πως το μικρό αγόρι είχε πέσει πάνω στην φωλιά του φιδιού και πως ο σκύλος του είχε σώσει τη ζωή. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε το αγόρι και να σιγουρέψουμε πως είναι καλά. Θα ήθελα πολύ να μάθουν αυτή την ιστορία όσοι κρίνουν άσχημα αυτή την ράτσα.”
Εσείς τι άποψη έχετε για τα πίτμπουλ;

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)