O Michael Schumacher μεταφέρεται στις Η.Π.Α! – Τι συμβαίνει;

O Michael Schumacher μεταφέρεται στις Η.Π.Α! – Τι συμβαίνει;

Συνεχίζεται το «μυστήριο» με την κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher, τέσσερα χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.
Όπως αναφέρει λοιπόν το γερμανικό περιοδικό Bravo, αλλά και άλλα διαδικτυακά μέσα του εξωτερικού, ο πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 είναι πολύ αδύναμος, ενώ για την ιατρική κατάσταση του τα τελευταία χρόνια οι ανακοινώσεις είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, ο Michael Schumacher έχει ένα ράντσο βοοειδών στο Ντάλας του Τέξας και στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει ένας ειδικός σε θέματα εγκεφαλικής παράλυσης. Αυτό οδήγησε την οικογένειά του να πάρει την απόφαση να τον μεταφέρει εκεί.


Ο δρ Μικς δήλωσε: «Έχουμε μεγάλη εμπειρία με ασθενείς. Πιθανώς δεν υπάρχει καμία κλινική στην Ευρώπη που να έχει χειριστεί τόσες περιπτώσεις όσες εμείς».

Η ιατρική κατάσταση του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 τα τελευταία χρόνια, κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, με τις ανακοινώσεις της μάνατζέρ του να είναι ελάχιστες και χωρίς πολλές λεπτομέρειες.
Να θυμίσουμε ότι ο Schumacher βρισκόταν σε διακοπές με φίλους και την οικογένειά του στις γαλλικές Άλπεις, όταν υπέστη «σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι» την ώρα που έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για «άμεση νευροχειρουργική επέμβαση». 


Ο Schumacher παρέμεινε σε κώμα για αρκετό χρονικό διάστημα, με τους γιατρούς να περιγράφουν την κατάστασή του ως «εξαιρετικά σοβαρή».

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Λωζάννης στο οικογενειακό τους σπίτι στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, με την οικογένεια να αναφέρει, μέσω της εκπροσώπου του, πως ο πρώην πρωταθλητής έχει δείξει «στιγμές συναίσθησης και αφύπνισης».

 govastileto.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)