Ποια ζώδια έχουν την 6η αίσθηση;

Ποια ζώδια έχουν την 6η αίσθηση;
Κριός

Είσαι ζώδιο με ανεπτυγμένη διαίσθηση, αν και προσπαθείς να μη δίνεις βάση στα προφητικά όνειρα που βλέπεις, γιατί σε τρομάζει το γεγονός ότι πολύ συχνά βγαίνουν αληθινά. Είσαι ένα ζώδιο που κατά βάθος ξέρει τι θα γίνει, πριν συμβεί! Φυσικά, δεν μπορείς να αποτρέψεις το γεγονός που προαισθάνεσαι, αν όμως καλλιεργήσεις τις ικανότητές σου, θα μπορείς να προετοιμάζεσαι κατάλληλα για να το αντιμετωπίσεις. 

Ταύρος

Είσαι άνθρωπος της λογικής, όμως πολλές φορές μια φανταστική κατάσταση που βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου, γίνεται πραγματικό γεγονός! Εσύ βέβαια, προτιμάς να εμπιστεύεσαι ότι βλέπουν τα μάτια σου μόνο. Η έκτη αίσθηση που διαθέτεις έντονη όμως, σου κρούει τον κώδωνα! Δεν είναι κακό να παρατηρείς τα σημάδια.

Δίδυμος

Είσαι από τους ανθρώπους που δε φοβούνται να ανακαλύψουν νέους δρόμους και μονοπάτια του μυαλού, που οι άλλοι δεν παραδέχονται καν ότι υπάρχουν! Ο κόσμος του μυστικισμού και του απόκρυφου σε τραβάει κι αυτό οφείλεται στην έκτη αίσθηση, που διαθέτεις έντονη. Έχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά τα πάντα, ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιείς πλήρως! 

Καρκίνος

Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητο άτομο, έχεις μια δεμένη σχέση με τα αγαπημένα σου άτομα και η διαίσθησή σου λειτουργεί άψογα, όταν πρόκειται να τα προφυλάξεις από έναν ενδεχόμενο κίνδυνο! Σπάνια πέφτεις έξω όταν προαισθάνεσαι ότι κάτι θα συμβεί και δίνεις πολύ μεγάλη βάση στα όνειρά σου, που βγαίνουν πάντα αληθινά. 

Λέων

Μπορείς με μεγάλη άνεση να ψυχολογήσεις τους ανθρώπους, με μια ματιά θα καταλάβεις τι καπνό φουμάρουν. Μπορεί να μην καταφέρνεις ακόμη να αφουγκραστείς τι θα συμβεί σε εσένα ή στους γύρω σου, αλλά τα πας περίφημα όταν πρόκειται να ψυχολογήσεις κάποιον. Να ξέρεις πως αυτό δεν οφείλεται στην εμπειρία σου, αλλά στην αυξημένη σου διαίσθηση. 

Παρθένος

Η αλήθεια είναι πως δεν αποδέχεσαι εύκολα την έκτη αίσθηση, βασίζεσαι περισσότερο στην παρατήρηση και στην ανάλυση των γεγονότων. Πιστεύεις πως τύχη δεν υπάρχει και πως η πορεία του καθένα καθορίζεται από τις ικανότητές του και την προσπάθεια που καταβάλλει. Ο χρόνος και οι εμπειρία όμως, θα σου διδάξουν πως δεν είναι κακό να εμπιστεύεσαι λίγο περισσότερο το ένστικτό σου. 

Ζυγός

Είσαι άνθρωπος που δε λες όχι σε κανέναν, εκ των υστέρων όμως αντιλαμβάνεσαι πως θα έπρεπε να είχες λάβει υπόψη την έκτη σου αίσθηση, που πρόσταζε να συμπεριφερθείς διαφορετικά! Σε εξιτάρει ο,τι έχει να κάνει με τον μυστικισμό και το απόκρυφο, θα μπορούσες εύκολα και με μεγάλη επιτυχία να ασχοληθείς με την πρόβλεψη του μέλλοντος, αφού εκεί θα έβρισκε διέξοδο η ικανότητά σου να ερμηνεύεις σημάδια. 

Σκορπιός

Ενώ διαθέτεις αυξημένη διαίσθηση, έχεις την τάση να την περιορίζεις στα αρνητικά γεγονότα. Σε δελεάζει ο κόσμος του μυστικισμού και έχεις την ικανότητα να φτάσεις πολύ μακριά, αρκεί να μην εγκλωβιστείς στη σκοτεινή πλευρά του. Θες να γνωρίσεις και να ανακαλύψεις πτυχές της ψυχής και του μυαλού, που άλλοι από φόβο δε θα τολμούσαν καν να πλησιάσουν. Αυτό που πρέπει να μάθεις όμως, είναι να χρησιμοποιείς τη δύναμή σου εποικοδομητικά. 

Τοξότης

Είσαι από τα πιο αισιόδοξα άτομα, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο καταφέρνεις να αφουγκράζεσαι με επιτυχία μόνο τα ευχάριστα γεγονότα! Δε δίνεις βάση σε όνειρα και προαισθήματα, όμως συχνά συμβαίνει να σκέφτεσαι κάποιο άτομο κι εκείνο να σου τηλεφωνεί. Πολλές φορές μάλιστα, όταν έχεις έντονα στο μυαλό σου ένα πρόσωπο, το συναντάς άμεσα με “τυχαίο” τρόπο. Άρα, ίσως θα έπρεπε να εμπιστεύεσαι γενικά τη διαίσθησή σου λίγο περισσότερο! 

Αιγόκερως

Όσο και αν προσπαθείς να απαρνηθείς τη διαίσθησή σου, οφείλεις να παραδεχθείς ότι είχες προβλέψει αρκετά γεγονότα, πριν αυτά συμβούν! Μην εγκλωβίζεσαι λοιπόν στον ορθολογισμό σου, γιατί το να μην αποδέχεσαι την έκτη σου αίσθηση, δε σημαίνει πως δεν τη διαθέτεις. Ανακάλυψέ την και αξιοποίησέ την! 

Υδροχόος

Από μικρή ηλικία αντιλαμβάνεσαι πως η έκτη αίσθηση που θα διαθέτεις, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία σου. Μεγαλώνοντας, καλλιεργείς το ένστικτό σου και προσπαθείς να το αξιοποιήσεις για καλό δικό σου, αλλά και των ανθρώπων που αγαπάς. Συχνά όμως, κρύβεις αυτή σου την ικανότητα από τους άλλους. Φοβάσαι να αποκαλύψεις ότι έχεις την έκτη αίσθηση και προτιμάς να προβάλεις την ορθολογιστική πλευρά του εαυτού σου. 

Ιχθύς

Έχεις έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό χαρακτήρα και η έκτη σου αίσθηση συντονίζεται πολύ εύκολα με το περιβάλλον και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου. Αυτό σε κάνει συχνά να μη θέλεις να τη λάβεις υπόψη σου, γιατί εισπράττεις αρνητικά συναισθήματα και εικόνες. Προτιμάς να ζεις σε ένα περιβάλλον με θετική αύρα κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γυρνάς την πλάτη σε ο,τι διαισθάνεσαι και συχνά εθελοτυφλείς.


 Myastro.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς