Survίvor: Ο Μάριος πάει Κούβα και ... ένα σενάριο συνομωσίας


Με τον Μάριο να πηγαίνει κατευθείαν ημιτελικό και Κούβα και τους πέντε παίκτες να δίνουν μάχη σώμα με σώμα μπαίνουμε στο παιχνίδι της δεύτερης ασυλίας που σημαίνει ότι την Κυριακή φεύγει κάποιος από τον Αγ. Δομίνικο και οι φήμες όπως και οι διαρροές δείχνουν τον Αναγνωστόπουλο.


Οι άλλες διαρροές θέλουν τον Σπαλιάρα να φτάνει στον τελικό με τον Ντάνο απόλυτο κυρίαρχο και καλύτερο αγωνιστικά να παίρνει το πολυπόθητο έπαθλο του φετινού Survivor. Από εδώ και πέρα οι παίκτες που είναι δυνατοί σαν τον Βασσάλο και τον Μάριο τσακίζονται κυριολεκτικά από τα σχόλια και την παραγωγή να κατευθύνει με τα γυρίσματα που προβάλλει τον κόσμο εναντίον τους, δείχνοντας επίμονα μόνο τον ντάνο να σταυροκοπιέται διαρκώς. 

Η απίθανη όπως φαινόταν στην αρχή θεωρία συνομωσίας φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Όλα δείχνουν Ντάνο για νικητή, το ίδιο και η συμπάθεια του κόσμου που τον έχει φέρει πολύ ψηλά ίσως και στην πρώτη θέση στην μυστική ψηφοφορία της οποίας το αποτέλεσμα απλώς υποθέτουμε, ενώ η παραγωγή έχοντάς το στα χέρια της μπορεί άνετα να κατευθύνει το παιχνίδι όχι μόνο προς τον πιο δυνατό αλλά και ως προς τον πιο συμπαθή παίκτη. Το ότι κάθεται μόνος και καμία σχέση δε θέλει να έχει με τους άλλους τέσσερις κανείς δεν το παρατηρεί τάχα.

Έτσι ο Αναγνωστόπουλος παίρνει το δρόμο της αναχώρησης μάλλον όχι αγωνιστικά, αλλά από την ψηφοφορία του κοινού που κρατά τον Σπαλιάρα μέσα.

Με τους κανονισμούς να αλλάζουν κάθε μέρα, κανονικά η ψηφοφορία του κοινού σε αυτή την άκρως αγωνιστική φάση δεν έπρεπε να παίζει ρόλο, παρόλο που ο αδύναμος Σπαλιάρας πολύ εξυπηρετεί τη νίκη του Ντάνου.

Στον ίδιο ρυθμό κινείται και η εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, η οποία δεν παύει σε κάθε επεισόδιο να υπενθυμίζει τα ελαττώματα όλων των παικτών πλην του Ντάνου. Αποκορύφωμα η διαπίστωση ότι τον Ντάνο τον αδικούσε το παιχνίδι με τις μητέρες «γιατί ζει χρόνια μακριά από τη μητέρα του».  Στην ίδια χθεσινή εκπομπή προσπαθούσε μάταια όμως να αποσπάσει κουβέντες από τα κορίτσια για τον κακό χαρακτήρα του Αναγνωστόπουλου, τον οποίο έχει ήδη αποδεκατίσει με σχόλια όλων των τύπων. Καμία σημασία δεν είχε το ότι Σάρα και Ελισάβετ είπαν τα καλύτερα λόγια.

Όταν τάχα ξέφυγε στη Ναταλία Γερμανού ότι ο Σπαλιάρας πάει τελικό όλοι γέλασαν αρχικά. Βλέποντας όμως ότι τελικά ο κόσμος θα κρίνει την παραμονή των παικτών, ένα στάδιο τελικό απολύτως άδικο γιατί τελικά και να πατώσεις στο παιχνίδι, ο κόσμος σε θέλει μέσα –άδικο έναντι των άλλων παικτών που δεν είναι γνωστοί- με τον Μάριο να υπονομεύεται από την ίδια εκπομπή με διάφορα σχόλια για αυτά που λέει, διόλου απίθανο να μείνει μέχρι τον τελικό ως ο πιο αδύναμος αλλά δημοφιλής παίκτης και να πάρει τις 100.000 ο Ντάνος, κάτι που υπαγορεύει και ένα αρχικό σχέδιο –παρόλο που μιλάμε για έναν πολύ δυνατό αλλά όχι αήττητο παίκτη. Η ίδια θεωρία λέει ότι η λίστα υπαγόρευσε από ένα σημείο και μετά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Με τον Σπαλιάρα να είναι αγωνιστικά τελευταίος το ίδιο το παιχνίδι κινδυνεύει να χάσει την αξιοπιστία του. Αλλά τα γυρίσματα έχουν γίνει και όλα έχουν τελειώσει.

 stroumfaki.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη