Η ιεροτελεστία του sexting

polinari38Δεν είναι σεξ. Ούτε κάτι που απέχει έτη φωτός απ’ αυτό, οπότε και μιλάμε για μια ισάξια προσομοίωση. Είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς όλη μέρα όπου κι αν βρίσκεσαι κι από μέσα σου να κρύβεις ένα ηφαίστειο ενεργό, έτοιμο να εκραγεί.

Πρόκειται για την ιδανική κατάσταση μεταξύ σεξουαλικών επαφών, για την πιο χρήσιμη ιδιότητα του smartphone σου. Δε σε αναγκάζει να αποχωριστείς τα ρούχα σου, ούτε να κάνεις λιγάκι πιο πέρα. Απενοχοποίησε την απόσταση, έδωσε νόημα στην τεχνολογία, τελειοποίησε το ηλεκτρονικό φλερτ. Είθε το δαιμόνιο μυαλό του ανθρώπου να αντικαταστήσει με το sexting τα ερωτικά γράμματα που έστελνε ο παππούς σου στη γιαγιά σου -καμία σχέση όμως.

Μια «αθώα», αν μη τι άλλο, σεξουαλική αποπλάνηση. Γουστάρουμε πολύ να γινόμαστε σέξι μαζί σας χωρίς απαραίτητα να καταλήγουμε σε σεξ μαζί σας. Λατρεμένο σπορ, ξέχωρα των φύλων. Εκείνου του αρέσει πολύ να του θυμίζεις τι σου έκανε προχθές ή να του περιγράψεις με κάθε λεπτομέρεια τη μαύρη δαντέλα σου ενημερώνοντάς τον για το πόσο εύκολα σηκώνεται η φούστα που φόρεσες το πρωί στο γραφείο κι εκείνη είναι πολύ περίεργη να μάθει τι την περιμένει μαζί με ‘σένα στο σπίτι.

Εδώ οι απαντήσεις έχουν βασιλική θέση σε ερωτήσεις φύσεως «Τι θα ήθελες να σου κάνω;», δεύτερες σκέψεις κι ενοχές δε χωράνε. Αν είναι καλά διαβασμένη το μαύρο κιλοτάκι της θα αποκρυσταλλωθεί σε φωτογραφία με τίτλο: «Μάντεψε τι δε φοράω». Εκεί συνεχίζεις να πληκτρολογείς, έστω με το ένα χέρι.

Τα πάντα μπορούν να γίνουν σέξι όταν δεν υφίσταται φυσική παρουσία. Αυτή είναι κι η μαγεία. Απ’ την κορδέλα της μέχρι την απόδειξη απ’ τις ζαρτιέρες που αγόρασε για χάρη σου. Η φαντασία εδώ πρωταγωνιστεί. Αν είσαι δίκαιος παίχτης θα απαντήσεις κι εσύ με σχετική φωτογραφία ενδεικτική της κατάστασης στην οποία σε ‘χει φέρει.

Όταν δεν σας βλέπουμε θέλουμε να ξέρουμε την ερωτική σας διάθεση προκειμένου να φύγει μέρος απ’ την κάψα και να συσσωρευτεί η ένταση. Άλλωστε, ο εγκέφαλος είναι η μεγαλύτερη ενεργειακή ζώνη. Εκείνος κινεί τα νήματα και φέρει πρωτίστως την ευθύνη των οργασμών.

Ο σεξουαλικός ερεθισμός είναι ασύλληπτος. Για παιχνίδια του μυαλού μιλάμε, άλλωστε. Συνένοχοί μας, τα ανυποψίαστα βλέμματα των τριγύρω. Δες το κι αλλιώς. Ποιος δε θέλει να κάνει σεξ και να τον παίρνουν μάτι; Καυτό κι άκρως ερεθιστικό. Εξάλλου, όλοι μας στο σεξ θεωρούμε πως κρύβουμε κάποιον σούπερ ήρωα μέσα μας και θα γουστάραμε πολύ να μας καμαρώνουνε. Με το sexting λοιπόν και γλυτώνεις την παρακίνηση σε προσβολή της δημόσιας αιδούς και βρίσκεσαι καυλωμένος ανάμεσα σε άλλους. Μ’ ένα σπάρο δυο τρυγόνια.

Χρυσοί κανόνες υπάρχουν κι εδώ όπως ακριβώς και στο σεξ. Προσοχή στην υπερβολή, όσο ξαναμμένος και να ‘σαι. Αν νιώθεις ότι το ‘χεις παρακάνει, να ξέρεις το ‘χεις ήδη παρακάνει. Φρόντισε ώστε οι φωτογραφίες που λαμβάνεις να μην περιφερθούν σε ομαδικά inbox γιατί, ναι, κι εδώ υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και χρησιμοποίησε με φειδώ τα emoticons -μεταξύ μας είναι mood-killers).

Τέλος, ό,τι πεις κι ό,τι τάξεις φρόντισε να είσαι διατεθειμένος και να το πράξεις στην πραγματική σου ζωή. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Κατά τα άλλα συνέχισε να βάζεις την καύλα σου στο πληκτρολόγιο. Καλό για ‘σένα, καλό για ‘κείνη, ιδανικό για το μεταξύ σας νταλαβέρι.

«Μωρό μου, τι μου είπες ότι φοράς;»

Συντάκτης: Νατάσα Δόμβρου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

pillowfights.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς