5 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη κοπέλα που είχε ποτέ Επειδή φυσικά και θέλεις να είσαι καλύτερη από τις πρώην...

Εντάξει, λίγο εγωισμό τον έχεις μέσα σου. Θέλεις να είσαι η καλύτερη κοπέλα που είχε ποτέ! Στην αρχή μιας σχέσης ψάχνεις να μάθεις λεπτομέρειες για την πρώην, που ξέρεις ότι σου κάνει κακό, για να δεις τι έκανε λάθος και πως ήταν γενικά. Μπαίνεις αμέσως στη διαδικασία να συγκρίνεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο, με την πρώην.Επειδή όμως σε καταλαβαίνω, σου μάζεψα τις καλύτερες συμβουλές για μην σε ξεχάσει ποτέ, ο,τι και αν γίνει μεταξύ σας στο μέλλον.

Πες αυτό που εννοείς

Νομίζω ούτε και εσένα σου αρέσει να σου μιλάνε με μυστήρια, το ίδιο και οι άντρες. Θέλουν το ναι να σημαίνει ναι και το όχι, όχι. Τόσο απλό...

Είναι και αυτός άνθρωπος

Όπως εσύ, έχει και αυτός συναισθήματα. Μπορεί να μην τον δεις ποτέ να κλαίει και να τρώει σοκολάτες ταυτόχρονα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει νεύρα ή ότι είναι στεναχωρημένος. Δώσ' του λίγο χρόνο και χώρο να του περάσει με την ησυχία του.

Να τον εκτιμάς

Πολλές φορές μετά από κάποιους μήνες μπορεί κάποιες κινήσεις να τις έχει δεδομένες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο άλλος δεν κοπιάζει γι' αυτό που κάνει. Φρόντισε να τον ευχαριστείς μία στο τόσο για να νιώθει ότι τον εκτιμάς.

Μην τρελαίνεσαι για το πορνό

Όπως βλέπεις εσύ τον Ryan Gosling και σου τρέχουν τα σάλια, έτσι αυτός βλέπει την Sasha Grey. Είναι όλα απλά θέμα φαντασίωσης και δεν σημαίνει ότι δεν σε θέλει. Το πρόβλημα θα το συναντήσει μόνο όταν πραγματικά έχει εθιστεί στο πορνό δηλαδή θα προτιμάει αυτό από το σεξ μαζί σου.

Μην αφεθείς στον χρόνο

Ναι μετά από λίγο καιρό σχέσης δεν μπορείς να είσαι κάθε μέρα με την βλεφαρίδα και τα στιλέτο! Φυσικά και θα σε δει με την πυτζάμα και τον παλαβό κότσο που με το ζόρι στερεώνεται στο κεφάλι σου. Δεν είναι καθόλου κακό αυτό αλλά μην υπερβάλλεις κιόλας. Φρόντισε λίγο τον εαυτό σου γιατί όπως δεν θέλεις εσύ να το δεις με μπυροκοιλιά και λαδωμένα μαλλιά, έτσι δεν θέλει και αυτός να σε δει.

Bonus points: Αν είστε χρόνια μαζί καν'του ένα βράδυ έκπληξη με σούπερ σέξι εσώρουχα αλλά να έχεις φτιάξει και μαλλιά και βάψιμο. Ας μην έχεις να πας πουθενά μετά. Πίστεψέ με, θα το εκτιμήσει και ας σου τα χαλάσει μέσα στο πρώτο λεπτό!

http://www.followme.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη