ΑΣΕΠ: Έρχονται 539 θέσεις μόνιμων σε ΔΕΚΟ, υπουργεία (λίστα)

Στις 539 ανέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι μόνιμες θέσεις που πρόκειται να προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα από το ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες:
Μέχρι το τελος της τρέχουσας εβδομάδας πρόκειται να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 186 μόνιμες θέσεις ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ στο υπουργείο Δικαιοσύνης, που αποτελεί τη συνέχεια της προκήρυξης 2Κ/2017 για 135 θέσεις ΠΕ, ΤΕ στο ίδιο υπουργείο. Η συγκεκριμένη προκήρυξη αναμενεται να δημοσιοποιηθεί εντός Ιουνίου, ώστε, δεδομένου ότι το ΑΣΕΠ αποφεύγει να δέχεται αιτήσεις τον Αύγουστο, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων να λήγει εντός Ιουλίου.
Η επόμενη προκήρυξη που αναμένεται να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο είναι για 26 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στη ΔΕΗ. Το σχετικό αίτημα έχει ήδη σταλεί από τη ΔΕΗ στην Ανεξάρτητη Αρχή και μένει το επόμενο διάστημα να ολοκληρωθεί η κατάρτισή της. Στόχος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της  aftodioikisi.gr, είναι και αυτή η προκήρυξη να δημοσιοποιηθεί πριν τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου. Σε περίπτωση, όμως, που δεν καταστεί αυτό δυνατό, τότε η δημοσιοποίησή της θα μεταφερθεί το Σεπτέμβριο.
Το φθινόπωρο αναμένονται και δύο προκηρύξεις για 300 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ. Πρόκειται για 220 ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και για 80ΥΕ, οι προκηρύξεις για τις οποίες βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας.
Η τελευταία προκήρυξη που, με βάση τα σημερινά δεδομένα, καθώς, επίσης, βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασιας, αναμένεται, επίσης,  είναι για 27 θέσεις ΠΕ Πληροφορικης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) του υπουργείου Οικονομικών.
aftodioikisi.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Καστοριάς Ελένη Κάκκου

Άργος Ορεστικό: Σε κινητοποιήσεις σκέφτονται να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες της καφεστίασης