ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δημ. Τριανταφύλλου: “Πώς θα πάρετε παίκτες από τις ομάδες που τις ρίχνατε 10 γκολ;”

Δημ. Τριανταφύλλου: "Πώς θα πάρετε παίκτες από τις ομάδες που τις ρίχνατε 10 γκολ;"Σάββας Παπαδόπουλος: Ο νομός Καστοριάς δε διαθέτει παίκτες που μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Τριανταφύλλου κατά την παγκαστοριανή συγκέντρωση.
Ο κ. Τριανταφύλλου απευθυνόμενος στη διοίκηση της Καστοριάς διερωτήθηκε πως η ομάδα θα χτυπήσει την πόρτα των χωριών, όταν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος σκόραρε εναντίον τους 10 και 12 γκολ.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ μιλώντας στον Antennes Fm τόνισε πως όλα αυτά τα είπε γιατί δεχόταν καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν τα παράπονα των σωματείων.
Έντονα αντέδρασε ο γενικός αρχηγός της Καστοριάς κ. Μουρατίδης ο οποίος με έντονο ύφος είπε στον κ. Τριανταφύλλου ότι η Καστοριά δεν ήταν η μοναδική ομάδα που έβαζε 10 γκολ σε κάθε αγωνιστική, αλλά ήταν η μοναδική ομάδα που δέχτηκε ανελέητο πόλεμο.
Κατά τα άλλα, ο κ. Τριανταφύλλου εκτίμησε ότι με ένα μπάτζετ 70.000 ευρώ και με Κστοριανούς παίκτες στην ενδεκάδα μπορεί η Καστοριά να σταθεί στη Γ΄ Εθνική, σε αντίθεση με το Σάββα Παπαδόπουλο που επανέλαβε πολλές φορές ότι ο νομός Καστοριάς δεν διαθέτει παίκτες που μπορούν να σταθούν σε αυτό το πρωτάθλημα.
Ο κ. Τριανταφύλλου πρότεινε επίσης για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών την λαχειοφόρο αγορά της ΕΠΣ, την κάλυψη εξόδων μετακινήσεων από Περιφέρεια και Δήμο και έσοδα από χορηγούς του αθλητικού υλικού και των διαφημιστικών πινακίδων.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τυχόν ενδιαφέρον των κκ Σπυρόπουλου και Κοτόπουλου, το απέκλεισε κατηγορηματικά λέγοντας ότι υπήρξε μεν συνάντηση, αλλά με τη συμφωνία χορήγησης της όποιας βοήθειας, χωρίς την εμπλοκή των δύο επιχειρηματιών στα διοικητικά της ομάδας.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς