Έρχεται το Top Gun 2! Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Τομ Κρουζ...

Ο 54χρονος Τομ Κρουζ δηλώνει έτοιμος για τη συνέχεια της επιτυχίας της δεκαετίας του '80, «Top Gun», το μπλόκμπαστερ του 1986, το οποίο τον έκανε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στο Χόλυγουντ.
Ο Αμερικανός ηθοποιός είπε ότι οι συζητήσεις για τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας ολοκληρώθηκαν και πλέον είναι σίγουρος ότι σύντομα θα μπει στα κινηματογραφικά πλατό και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα.
Την ανακοίνωση έκανε στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή «Sunrise» της αυστραλιανής τηλεόρασης, αναφέροντας πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν, πιθανότατα, στις αρχές του επόμενου έτους, τονίζοντας ότι «σίγουρα θα συμβεί».

Στην αρχική ταινία, σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ, παρακολουθήσαμε την αφήγηση της ερωτικής έλξης μεταξύ ενός παράτολμου πιλότου και της εκπαιδεύτριάς του (Κέλι Μακ Γκίλις).  Ο Μάβερικ (Τομ Κρουζ)  ήταν ένας ατρόμητος πιλότος που χρησιμοποιούσε το ένστικτό του και ήταν πάντα πρόθυμος να παραβεί όλους τους κανόνες.

Το σάουντρακ της ταινίας, «Take My Breath Away», σε μουσική των Giorgio Moroder και Tom Whitlock - με το μουσικό συγκρότημα Berlin - σημείωσε μοναδική επιτυχία ενώ απέσπασε Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας προώθησης της νέας ταινίας του «Η μούμια», ο Τομ Κρουζ αναφέρθηκε στο «Top Gun», αποκαλύπτοντας ότι τα γυρίσματα θα αρχίσουν κατά πάσα πιθανότητα τον επόμενο χρόνο. Πρόθυμος να ξαναμοιραστεί τη μεγάλη οθόνη με τον αντίζηλό του στο πρωτότυπο φιλμ δείχνει και ο Βαλ Κίλμερ, ο οποίος ερωτηθείς πρόσφατα για το αν θα συμμετείχε σε ένα σίκουελ απάντησε καταφατικά.

 usay.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς