O Πρώτος άνθρωπος που πήρε το τσιπάκι (Βίντεο)

Aφού με τα ΚΛΙΚ – ΜΑΧ και λοιπά αφοδεύματα, βυθίσαν τους ανθρώπους στο πέλαγος του εγώ και της ψευδαίσθησης, τώρα μας προπαγανδίζουν τις ευκολίες του τσιπαρίσματος και μάλιστα απο τα σούπερ ΜΜΕ …

Όλοι αγνοούν ή κάνουν πως αγνοούν ότι όλα αυτά έχουν ειπωθεί εδώ και 2000 χρόνια και έτσι έχουμε τον πρώτο τσιπαρισμένο…..και την ανταμοιβή του.


Ελεύθερη διέλευση, χωρίς τους εξονυχιστικούς ελέγχους των αεροδρομίων, ήταν η «ανταμοιβή» του Andrea Sjöström, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει εμφύτευμα (τσιπάκι) στον κόσμο!

Ο Sjöström έχει εμφυτεύσει ένα μικροτσίπ στο χέρι του και ανέβηκαν στην πτήση της Scandinavian Airlines από το αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την daily mail ο πρώτος τσιπαρισμένος άνδρας, χρησιμοποίησε τον καρπό του για να περάσει από τους ελέγχους ασφαλείας του αεροδρομίου, χωρίς ουρές και χωρίς ταλαιπωρία.

Το κόστος αγοράς και τοποθέτησης του μικροτσιπ είναι στα £ 50 και τοποθετείτε κάτω από το δέρμα με σύριγγα και το μέγεθος του είναι μόλις όσο το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ιωάννα Κοτοπούλου: «Με θέληση και πίστη μπορούμε να κάνουμε τα πάντα στη ζωή μας» (Φώτο - Βίντεο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)