Καμμένος: Δεν μειώνονται οι αποδοχές στις Ένοπλες Δυνάμεις... Επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

Σε κανένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν μειώνεται οι αποδοχές, διαμήνυσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Ο κ. Καμμένος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα διαπραγμάτευσης για το αποτέλεσμα που επετεύχθη παρά την τεράστια πίεση, όπως είπε, για τη μείωση του προϋπολογισμού εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το μισθολόγιο χωρίς να επιβαρύνει το υπουργείο Οικονομικών, χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της χώρας, κάνοντας μια συνετή πολιτική, καταφέρνει όχι να μειώσει έστω και ένα ευρώ μισθό στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά αντίθετα να δοθούν 19,5 εκατ. ευρώ ως ένα μέρος από την οφειλόμενη αποκατάσταση από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

Επισήμανε επίσης πως για πρώτη φορά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα δικαιούνται να παίρνουν και τα νυχτερινά και να θεσπιστεί το επίδομα παραμεθορίου.

Απευθυνόμενος στη Φώφη Γεννηματά και σε όσους διαφωνούσαν, ο Καμμένος είπε «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε αντίμετρα. Για όσους αμφιβάλουν ας μπουν στην ιστοσελίδα του bloomerg, για να δουν ότι τα επιτόκια του 10ετούς ομολόγου έχει φτάσει σήμερα στο 5,673, σε επίπεδα 2009».



Απευθυνόμενος προς τη ΝΔ, είπε ότι το 2014 ήταν η χρονιά που βυθίσατε τη χώρα και φιλήσατε τη ποδιά του Βενιζέλου και αντί να βάλετε την ουρά κάτω από τα σκέλια μιλάτε. Θα σας δικάσει ο ελληνικός λαός.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΓΟΝΙΔΗΣ, ΑΔΩΝΙΣ…

Θερμό διάλογο είχε ο Πάνος Καμμένος με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τις καταγγελίες και την ερώτηση περί πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με τον Παύλο Πολάκη και με την παρουσία της μπάντας των ενόπλων δυνάμεων.

«Να μας πείτε για την μπάντα που έπαιξε στο πάρτι γενεθλίων σας; Και για τον Σταμάτη Γονίδη», είπε ο Άδωνις.

«Είχα και μια λιμενοφυλακίνα που χόρεψε ζεϊμπέκικο. Μήπως πρέπει να απολογηθούμε γιατί ήρθε και το χορευτικό;», η απάντηση του Πάνου Καμμένου!

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)