ΦΛΩΡΙΝΑ - «Το Μέτωπο Νίκης συγχαίρει τους δικαστές του Ειρηνοδικείου Φλώρινας, που απαγόρευσαν τον πλειστηριασμό της κατοικίας ζευγαριού με δυο παιδιά»


Με την 12/2017 απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Φλώρινας μηδένισε τις δόσεις ενός ζευγαριού με δυο παιδιά, έναντι των τραπεζών για πέντε χρόνια, εξαίροντας από τον πλειστηριασμό όχι μόνο την κύρια κατοικία τους αλλά και τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας.
Τα εισοδήματα της οικογένειας ανέρχονταν σε 1.100,00 ευρώ μηνιαίως, ενώ το δικαστήριο αναγνώρισε ως δαπάνες διαβίωσης για την τετραμελή οικογένεια τα 1.530 ευρώ.
Την ίδια χρονική στιγμή, έκρινε ότι οι οφειλέτες με αυτά τα έσοδα και τις υποχρεώσεις προς τις τράπεζες θα αδυνατούν να έχουν μια φυσιολογική ζωή, όπου θα καλύπτονται οι βασικές βιοτικές ανάγκες των ιδίων, αλλά και των τέκνων τους.
Το Μέτωπο Νίκης συγχαίρει τους δικαστές για την απόφαση τους να προστατεύσουν την ιδιοκτησία των πολιτών και την αξιοπρεπή διαβίωση της οικογένειας όπως προτάσσει το Σύνταγμα.
Το Μέτωπο Νίκης καλεί τους Έλληνες δικαστές ως θεματοφύλακες του Συντάγματος, όπως προστατεύσουν τους πολίτες της χώρας από την επίθεση που δέχονται από αυτούς, που από θεσμική θέση καταλύουν καθημερινά το πολίτευμα.
Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)