Έβαζαν αυτό το πίτμπουλ να παλέψει με άλλα σκυλιά αλλά εκείνο δεν υπάκουγε. Πάλεψε μόνο για να επιβιώσει και δείτε πως είναι σήμερα! (Φώτο - Βίντεο)

H Betsy, εκτός από ένα όμορφο και γλυκό πίτμπουλ, είναι επίσης και μια «μαχήτρια». Αλλά δεν παλεύει με άλλα σκυλιά. Γι’ αυτό την προόριζαν, αλλά εκείνη αρνήθηκε, όμως το δέρμα της έχει ακόμα τις πληγές που της άφησαν οι πράξεις αυτές.
Ωστόσο, αυτό δεν την έχει σταματήσει από το να είναι δυνατή κι ευτυχισμένη. Βλέποντάς την καταλαβαίνουμε πόση θέληση έχει, πόσο πείσμα για ζωή. Οι φωτογραφίες της είναι ανατριχιαστικές και το βίντεό της ακόμα πιο σκληρό.
Ο συνεχής φόβος και ο πόνος που υπέμεινε πρέπει να ήταν βασανιστικός. Αλλά δεν έχει μείνει στο παρελθόν – έχει προχωρήσει σε μια νέα ζωή με χιλιάδες υποστηρικτές.
Τα πίτμπουλ και περίπου τριάντα ακόμα άλλες ράτσες είχαν απαγορευτεί σε πολλά μέρη της Γερμανίας μετά από μια έξαρση επιθέσεων. Μία από αυτές τις φονικές επιθέσεις ήταν και σε έναν μαθητή από ένα πίτμπουλ που είχε εκπαιδευτεί να παλεύει, από έναν άνθρωπο ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για πολλές κατηγορίες όπως ληστεία και πάλη σκυλιών.
Τώρα, όμως, η Γερμανία επανεξετάζει τη θέση της για το ποιες ράτσες θεωρούνται επικίνδυνες. Οι έξυπνοι άνθρωποι ξέρουν να «τιμωρούν την πράξη, όχι τη ράτσα.»
Ναι, μπορεί να είναι πολύ δυνατό και καταστροφικό, όπως κάθε μεγαλόσωμη ράτσα μπορεί να είναι, και κάθε σκυλί που δεν έχει εκπαιδευτεί καλά ή έχει εσκεμμένα εκπαιδευτεί για να παλεύει, μπορεί να αποτελεί απειλή. Αλλά οι περισσότεροι σκύλοι δεν γεννιούνται με την επιθυμία να βλάψουν τους ανθρώπους.

pit bull
H Betsy είναι μια απόδειξη για το πόσο υπέροχα μπορεί να είναι τα σκυλιά, ακόμα και παρά την τρομακτική τους κατάσταση.
Την ανάγκαζαν να παλεύει αλλά εκείνη αρνιόταν.
Εξαιτίας αυτού υπέστη ακόμη χειρότερους τραυματισμούς από όσους θα είχε αν προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Διασώθηκε πριν από έξι εβδομάδες και εξακολουθεί να αναρρώνει στο νοσοκομείο ζώων.
Είναι ένα από τα αγαπημένα ζώα του προσωπικού, και χαίρεται κάθε φορά που βλέπει τους ανθρώπους που τη φροντίζουν. Η Betsy είναι μια χαρούμενη σκυλίτσα που κουνάει την ουρά της αδιάκοπα. Μετά τα όσα πέρασε, αυτή είναι ίσως η πιο μεγάλη χαρά που έχει βιώσει ποτέ.

pit bull 1
Η σπαρακτική της ιστορία μας δείχνει ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ένα σκυλί από τη ράτσα του, αλλά από τον άνθρωπο που το “εκπαιδεύει.”
ΠΡΟΣΟΧΗ: το παρακάτω βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ